Yardım HP victus 16 hall sensör sorunu

YUSUF.00

80+
Reaksiyon skoru
5
Öncelikle merhaba
Bundan yaklaşık 1 sene önce HP victus 16 aldım. Ne yazık ki çoğu kişinin başına gelen hall sensör arızası benim de başıma geldi. İnternetten araştırdığıma göre kesin bir çözümü yok. Ben bilgisayarımı garantiye gönderme kararı aldım. Servisin çözümleri uzun vadeli değil ve sıkıntılı. Ya sensörü iptal ediyorlar bu da başka sorunlara neden oluyor. Benim bu durumda -sorun üretim kaynaklı olduğu için- değişim talep etme hakkım var mı yani yasal olarak

O konuda başvuran vardı sonuçlandı mı bilmiyorum.Thh nasıl cevap verdi diye normalde ayıplı mal ama karar veren biz değiliz

O konuda başvuran vardı sonuçlandı mı bilmiyorum.Thh nasıl cevap verdi diye normalde ayıplı mal ama karar veren biz değiliz
Peki ben bunun sonuçlanıp sonuçlanmadığını nereden takip edebilirim? Bi de anladığım kadarıyla bu konuda benden daha bilgilisiniz sizce ne yapmam gerek?

Yani hp sahip olmadığımdan fazla ilgilenmiyorum ama o sayfadakilere danışın bir durum ne oldu diye birde garanti varsa yollayın .Arkadaşlardan biri orda garantiyi 1 yıl daha uzattırmayı düşünmüş 2.ye arıza verirse değişim hakkı olması için

Garanti var daha 2026 şubata kadar. Serviste de o sensörün fişini çekiyorlarmış ya da anakart değişim yapılıyormuş ama uzun vadeli bir çözüm orda da yok anladığım kadarıyla.

Evet yazdığı kadarıyla yok değişen analartlarda o sorun giderilipte mi üretildi bilinmiyor 6 ay dolmadıysa iade/değişim hakkı olması lazım ama her türlü garantiye yollaman gerekecek

Evet yazdığı kadarıyla yok değişen analartlarda o sorun giderilipte mi üretildi bilinmiyor 6 ay dolmadıysa iade/değişim hakkı olması lazım ama her türlü garantiye yollaman gerekecek
Bugün gönderdim artık bakacağız

iade et ama 6 ayı geçtiyse cihaz önce tamir denenicek, ben omen 16 da gönderdiğimde çözemeeikleri gibi termal macunu bozmuşlardı cihaz boşta 65 görüyordu yükte 90 vuruyordu. Biraz uzun sürebilir ama iade et kesinlikle

iade et ama 6 ayı geçtiyse cihaz önce tamir denenicek, ben omen 16 da gönderdiğimde çözemeeikleri gibi termal macunu bozmuşlardı cihaz boşta 65 görüyordu yükte 90 vuruyordu. Biraz uzun sürebilir ama iade et kesinlikle
Benimki 6 ayı geçti o zaman değişim olmaz yani

Nerenin aracılığı ile aldın ? benim zamanında yaptığım gibi t*knosadan aldıysan geçmiş olsun ben 4 ayda iade ettim üstüne para felan kestiler ama hepsiburada felan ise kolay oluyor diye biliyorum, olabildiğince aldığın yeri ataya sokma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki 6 ayı geçti o zaman değişim olmaz yani
yine olur ama 1 kere tamir görmesi gerek ilk önce sanırım, memnun kalmazsan iade isticeksin sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,214
Üyeler
183,401
Son üye
rand0m1i
Geri