Kanka armut diyonuz patates diyonuz nası anliyim. Alıyom o zaman bunuee kaç kişi yazdı anla artık sende
Olm o kadar mı fark var arasındaomenla victus benzer diyen varsa gitsin köyünde koyunlara baksın
Herşeyin bir alternatifi var tabii ki ama bu bütçede alacağın Victus'un ekranı kötü soğutması daha düşük malzeme kalitesi daha düşük. Hadi 46k olsun e yine o bütçede farklı ne var Legion Omen Strix'ten başka Victus, Acer Nitro, Asus Tuf cart curt. Ee bunların yine ekranı daha kötü, renk doğruluğu düşük, soğutma kötü, malzeme kalitesi kötü. Öyle olduktan sonra full donanım olsa ne olur ? her şey bütünlemesiyle mükemmele yakın olmalı. Kalite, göz zevki için feda edilebilir şey o bir tık yüksek donanım.4060 lı laptopa 45 k vermek yerine bi 4070 li laptop almak daha iyi olur bana göre.
Ha şu an 36 k ama 512 ssd 13500hx var.
13700 ve1 tb ssd olsaydı tamam derdim.
Bu benim görüşüm sadece
Hocam asustan örnek verecek olursak tuf serisi hpde victus, rog serisi hpde omen serisine denk geliyor. Markanın premium serisi yani. Victusa göre daha kaliteli ekran, malzeme kalitesi ve soğutma sistemi var. Varsa başka farkı ki illa vardır hatırlamıyorum şu anlık. Mux switch 3060lı modelde vardı, bunda da vardır diye tahmin ediyorum. Bu fiyata performans olarak daha iyisi belki bulunur ama kalite olarak bulunmaz.Kanka armut diyonuz patates diyonuz nası anliyim. Alıyom o zaman bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olm o kadar mı fark var arasında
+ olarak son 2.5 yıldır laptop kullanan biri olarak rahatlıkla diyebilirim ki laptopta her şey performans değil, kesinlikle malzeme kalitesi de önemsenmeli bence. Hem monster hem msi kullanmış, sürekli de çeşit çeşit laptopları gören biri olarak söylüyorum bunları.Hocam asustan örnek verecek olursak tuf serisi hpde victus, rog serisi hpde omen serisine denk geliyor. Markanın premium serisi yani. Victusa göre daha kaliteli ekran, malzeme kalitesi ve soğutma sistemi var. Varsa başka farkı ki illa vardır hatırlamıyorum şu anlık. Mux switch 3060lı modelde vardı, bunda da vardır diye tahmin ediyorum. Bu fiyata performans olarak daha iyisi belki bulunur ama kalite olarak bulunmaz.
Bu dediklerinin hepsinin bir arada toplanmış versiyonları el yakıyor maalesef. Yani tam olmuş dediğimiz laptoplar cidden pahalı. Malum ekonomi.Herşeyin bir alternatifi var tabii ki ama bu bütçede alacağın Victus'un ekranı kötü soğutması daha düşük malzeme kalitesi daha düşük. Hadi 46k olsun e yine o bütçede farklı ne var Legion Omen Strix'ten başka Victus, Acer Nitro, Asus Tuf cart curt. Ee bunların yine ekranı daha kötü, renk doğruluğu düşük, soğutma kötü, malzeme kalitesi kötü. Öyle olduktan sonra full donanım olsa ne olur ? her şey bütünlemesiyle mükemmele yakın olmalı. Kalite, göz zevki için feda edilebilir şey o bir tık yüksek donanım.
Senin görüşünde soğutma sistemi olmaması eksi zaten. Laptoplardaki en önemli özellik budur. Xiaomi değil bu donanıma abanıp 6500rpm de soğutan victusla fan sesini duymadan yüksek performansda kullandığın kasaları bir tutamazsın.4060 lı laptopa 45 k vermek yerine bi 4070 li laptop almak daha iyi olur bana göre.
Ha şu an 36 k ama 512 ssd 13500hx var.
13700 ve1 tb ssd olsaydı tamam derdim.
Bu benim görüşüm sadece
Laptop arşivinden bakabilirsiniz hocam.Kaç w biliyor musunuz
Alayım kaldıysa
arşifte bulamadım yokmu acabaLaptop arşivinden bakabilirsiniz hocam.
Hocam 140W. Bence alınır.alınır mı? alınmazmı net cevap yok
arşifte bulamadım yokmu acaba
Bir de bu cihaz var, performans açısından kafa karıştırıcı olabilir, performans mı kalite mi karar verip alabilirsiniz. 32ye uygun bence.Hocam 140W. Bence alınır.