aldınız mı?Bugün ikinci kez bu fiyata düştüğü için arada stok kontrol etmenizi öneririm.
aldınız mı?Bugün ikinci kez bu fiyata düştüğü için arada stok kontrol etmenizi öneririm.
Nasıl aldın stok yok ?Ben aldım umarım iptal olmaz. Konu için teşekkürler
5 dakika boyunca sayfayı yeniledim şansıma düştü hocam deneyin sizde stok gelir belkiNasıl aldın stok yok ?
bende sepete aldım ürünü adres ve kart bilgilerini girdim fakat onay kodu gelmiyordu stok bitti hatası verdi demek ki sen aldınBen aldım umarım iptal olmaz. Konu için teşekkürler
onaylandı mıBen aldım umarım iptal olmaz. Konu için teşekkürler
Nerden öğrendin dostum ? Yakınımda olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?Beyler Ankara Ankamall Teknosa da 1 tane var ürün.
tokta olduğu halde iptal ettiler siparişimi, derken bu siparişi mi?Teknosaya paranızı 2 günlük kaptırmak istiyorsanız, tecrübeli biri olarak kesinlikle almanızı tavsiye ederim. İnanmayın bu mağazaya. Stokta olduğu halde iptal ettiler siparişimi (saçma bir fiyat değildi iyi bir indirimdi kendileri afişe bastılar fiyatı)
İşin kötü yanı THH bir işe yaramıyor
Hayır 2024 sonunda bir indirim yapmışlardı yine. Forumda benim gördüğüm herkesin ürünü iptal olmuştu. Bu iptal olmazsa şaşırırım. Görsem de almazdım inşallah gelir alanlarıntokta olduğu halde iptal ettiler siparişimi, derken bu siparişi mi?
Sanırım devreye biraz şans da giriyor. Çünkü dün teknosadan xiaomi vacuum s10'u 5.997 TL'ye sipariş verdim ve kargolandı. Yalnız anlamadığım bir konu var, neden fiyatın son basamağı 7 ile bitiyor?Teknosaya paranızı 2 günlük kaptırmak istiyorsanız, tecrübeli biri olarak kesinlikle almanızı tavsiye ederim. İnanmayın bu mağazaya. Stokta olduğu halde iptal ettiler siparişimi (saçma bir fiyat değildi iyi bir indirimdi kendileri afişe bastılar fiyatı)
İşin kötü yanı THH bir işe yaramıyor
onu bunu boşver de iptal çak ben alacam lenovo bilgisayarıSanırım devreye biraz şans da giriyor. Çünkü dün teknosadan xiaomi vacuum s10'u 5.997 TL'ye sipariş verdim ve kargolandı. Yalnız anlamadığım bir konu var, neden fiyatın son basamağı 7 ile bitiyor?