❌İndirim Bitti! RTX 4050 Lenovo LOQ i5 12450HX 25.997 TL

Son düzenleme:
Beyler Ankara Ankamall Teknosa da 1 tane var ürün.

Teknosaya paranızı 2 günlük kaptırmak istiyorsanız, tecrübeli biri olarak kesinlikle almanızı tavsiye ederim. İnanmayın bu mağazaya. Stokta olduğu halde iptal ettiler siparişimi (saçma bir fiyat değildi iyi bir indirimdi kendileri afişe bastılar fiyatı)

İşin kötü yanı THH bir işe yaramıyor

Öğrenebileceğin bi şey değil, mağazadaydım, ordan öğrendim.

Teknosaya paranızı 2 günlük kaptırmak istiyorsanız, tecrübeli biri olarak kesinlikle almanızı tavsiye ederim. İnanmayın bu mağazaya. Stokta olduğu halde iptal ettiler siparişimi (saçma bir fiyat değildi iyi bir indirimdi kendileri afişe bastılar fiyatı)

tokta olduğu halde iptal ettiler siparişimi, derken bu siparişi mi?

tokta olduğu halde iptal ettiler siparişimi, derken bu siparişi mi?
Hayır 2024 sonunda bir indirim yapmışlardı yine. Forumda benim gördüğüm herkesin ürünü iptal olmuştu. Bu iptal olmazsa şaşırırım. Görsem de almazdım inşallah gelir alanların

Sanırım devreye biraz şans da giriyor. Çünkü dün teknosadan xiaomi vacuum s10'u 5.997 TL'ye sipariş verdim ve kargolandı. Yalnız anlamadığım bir konu var, neden fiyatın son basamağı 7 ile bitiyor?

Sanırım devreye biraz şans da giriyor. Çünkü dün teknosadan xiaomi vacuum s10'u 5.997 TL'ye sipariş verdim ve kargolandı. Yalnız anlamadığım bir konu var, neden fiyatın son basamağı 7 ile bitiyor?
onu bunu boşver de iptal çak ben alacam lenovo bilgisayarı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,756
Üyeler
174,235
Son üye
akro72
Geri