Neler Yeni

HP Omen 17 kullanan tecrübeli arkadaşlar bakabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur Gönüllü
Arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım linkleri aşağı bırakıcam.
Hp omen serisinde aslında hp lerin genelindeki o ekran sallanması beni biraz rahatsız ediyor ancak ekranın 2k olması büyük bir avantaj bence. Sizler bu iki üründen aslında modelden hangisini önerirsiniz?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Omen 15 kullanıyorum omenden memnunum ekran sallanıyor dediğin şey mesela masaya vurduğunda ekranın fiziksel sallanması ise rahatsız etmiyor her laptopta olması gereken gibi bence ama benimkinde bir arıza var menteşe yerine oturmamış şekilde geldi k yüzden ekstra sallanıyor :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur Gönüllü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Omen 15 kullanıyorum omenden memnunum ekran sallanıyor dediğin şey mesela masaya vurduğunda ekranın fiziksel sallanması ise rahatsız etmiyor her laptopta olması gereken gibi bence ama benimkinde bir arıza var menteşe yerine oturmamış şekilde geldi k yüzden ekstra sallanıyor :)
Teşekkür ederim hocam, servisinden memnun musun

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İsmail Efe Kutlu
Arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım linkleri aşağı bırakıcam.
Hp omen serisinde aslında hp lerin genelindeki o ekran sallanması beni biraz rahatsız ediyor ancak ekranın 2k olması büyük bir avantaj bence. Sizler bu iki üründen aslında modelden hangisini önerirsiniz?
Hocam 2 haftadır kullanıyorum omen 17 çok kaliteli bı bilgisayar god of War da 2k ultrada 90 110 arası FPS alıyo almaya değer

Top Bottom