Neler Yeni

HP OMEN 17 4070 ALINIR MI ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Victus işinn içine girince okumayı kestim zaten. Acerin servis ağı berbat ayrıca ısınma sorunu yaşayan kaç kişi var sana tek tek konusunu atarım ah ahh.
kankam ben zaten ısınma sorununun oldugunu bizzat belirttim ve sonrasında kendimi alıntılayıp yazdıgımada bakarsan sevinirirm :D

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
Bak kardeşim sana ne diyorum türkçen yok mu sana ingilizce de anlatabilirim lehçe de anlatabilirim bak diyorum ki elimde zaten hergün kullandığım MSI vectır 17 hx var ki 4090 ve 13980hx var diyorum gelmiş sen 13900hx ne kadar güçlü biliyor musun diyorsun :D olm bir insan bu kadar aklını kullanamaması çok zor.
tamam o zaman neden o işlemciye 100 watt çektiriyorsun madem işlemciye hakımsın xDDD ????

Cem_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Cem
beyler kavga etmeyelim seviyeli bi tartışma olsun diğer okuyan arkadaşlarda rahat bilgilensin

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
beyler kavga etmeyelim seviyeli bi tartışma olsun diğer okuyan arkadaşlarda rahat bilgilensin
kavga ettiğim yok hocam bu arkadaş hiçbir şekilde bilgisi olmayan konular hakkında yorum yapmayı seven birisi buraya gelip insanları aşağılayarak ego tatmin eden bir narsistin teki omenlar kronik sorunlu alınmaz diyor bende 13. nesil wf0 kod adlı olanlar kronik sorunlu diyorum cevap veremiyor

Farex

80+ Silver
kankam ben zaten ısınma sorununun oldugunu bizzat belirttim ve sonrasında kendimi alıntılayıp yazdıgımada bakarsan sevinirirm :D
Kusura bakma benim gözümden kaçmış haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kavga ettiğim yok hocam bu arkadaş hiçbir şekilde bilgisi olmayan konular hakkında yorum yapmayı seven birisi buraya gelip insanları aşağılayarak ego tatmin eden bir narsistin teki omenlar kronik sorunlu alınmaz diyor bende 13. nesil wf0 kod adlı olanlar kronik sorunlu diyorum cevap veremiyor
Ego mu? Bak güzel kardeşim cahilsin anlıyorum aklın gelmişmemiş almıyor basmıyor anlıyorum bak kendin diyorsun 13900hx çok güçlü bir işlemci bende diyorum ki madem öyle 4090 lı ve i9-13980hx deki laptobum kat kat serin çalışıyor yaw iza et kafam basmıyor de almıyor de yani cahilliğini kabul et böyle saçma sapan ergence yazınca eline ne geçiyor.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
100 watt nereden çıktı nerenden uydurdun açıkla bakayım?
hocam daha fazla sizle tartişmicam konuyu kirletiyorsunuz sadece omenlar kronik sorunlu değil sadece wf0 kod adlı olanlar sorunlu ve yukarıya canlı yayında yapılmış victus 16 8845 hs işlemcili cihazın canlı test sonuclarınıda bıraktım her şeyi kanıtlarıyla beraber bildiğiniz tüm bilgiler yanlış omenların hepsi kronik sorunlu değil victuslarda ise limit veya ısınma sorunu yok canlı yayında bütün testler şeffaflıkla yapılmıştır artık kabul edip bilgilenmek size kalmış siz bana hiç bir şekilde iddalarını desteklicek tek bir kanıt bile sunamıyorken tartısmanın lüzümü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac

Ego mu? Bak güzel kardeşim cahilsin anlıyorum aklın gelmişmemiş almıyor basmıyor anlıyorum bak kendin diyorsun 13900hx çok güçlü bir işlemci bende diyorum ki madem öyle 4090 lı ve i9-13980hx deki laptobum kat kat serin çalışıyor yaw iza et kafam basmıyor de almıyor de yani cahilliğini kabul et böyle saçma sapan ergence yazınca eline ne geçiyor.
sıkıntı yok :D

Farex

80+ Silver
Kardeşim bu çocuk izlediği videolardan gelmiş bana ahkam kesiyor. İnanırmısın sana burada kullandığım farklı 3-4 gaming laptop konumu atarım bu çocuk hayatında 1 tane bilgisayara dokunmuş gelmiş bana ahkam kesiyor doğrusunu eğitmeye çalışıyorum ama yok kafa almıyo.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna

al
dünyadaki en üst seviye gaming laptop limitsiz şekilde 900 serisi inteli kaç derece calıstırıyor bunuda gösterdiğime göre işim bitmiştir burada bu cihaz elinizdeki vectorude tokatlar her acıdan onunda altını ciziyim

Farex

80+ Silver
hocam daha fazla sizle tartişmicam konuyu kirletiyorsunuz sadece omenlar kronik sorunlu değil sadece wf0 kod adlı olanlar sorunlu ve yukarıya canlı yayında yapılmış victus 16 8845 hs işlemcili cihazın canlı test sonuclarınıda bıraktım her şeyi kanıtlarıyla beraber bildiğiniz tüm bilgiler yanlış omenların hepsi kronik sorunlu değil victuslarda ise limit veya ısınma sorunu yok canlı yayında bütün testler şeffaflıkla yapılmıştır artık kabul edip bilgilenmek size kalmış siz bana hiç bir şekilde iddalarını desteklicek tek bir kanıt bile sunamıyorken tartısmanın lüzümü yok
Bekle ben Hem msi ile hemde omen ile test yapıp gelicem eline de vericem bir bir o bilgileri o zaman değerlendirmek sana kalmış ayrıca hictus 16 da sana burada sınırsız konu atarım sorun ile alakalı.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
Kardeşim bu çocuk izlediği videolardan gelmiş bana ahkam kesiyor. İnanırmısın sana burada kullandığım farklı 3-4 gaming laptop konumu atarım bu çocuk hayatında 1 tane bilgisayara dokunmuş gelmiş bana ahkam kesiyor doğrusunu eğitmeye çalışıyorum ama yok kafa almıyo.
benim bir cihaz kullanmama gerek yok masaüstü kullanıcısıyım zatenn ? ben test videoları izleyip konusuyorum sizin gibi bir tane kronik problemli model kullanıp millete kötülemiyorum benim bilgilerim her zaman güncel ama sizinkilerse eski kullandıgınız cihazlarda kalmıs gibi

Bekle ben Hem msi ile hemde omen ile test yapıp gelicem eline de vericem bir bir o bilgileri o zaman değerlendirmek sana kalmış ayrıca hictus 16 da sana burada sınırsız konu atarım sorun ile alakalı.
şu testleri izleyip bana cihaz hakkında bir tane kötü yorum yapsana cok merak ediyorum ne diceksin canlı yayında yapılmıs testler rakip cihazlarlada test yapan bir kanal kendisi aynı işlemci ve ekran kartlı victusun rakibi nitro ve lenovo loqa göre hiçbir fps düşüklüğü olmadan watt limitlemesine girmeden diğer cihazlar aynı oyunları aynı fpslerde oynatan ve rakiplerinden daha serin bir cihaz senin kullandıgın kronik problemli model cihaz benim umrum dısıdır ben bu testlere bakarım

Farex

80+ Silver
benim bir cihaz kullanmama gerek yok masaüstü kullanıcısıyım zatenn ? ben test videoları izleyip konusuyorum sizin gibi bir tane kronik problemli model kullanıp millete kötülemiyorum benim bilgilerim her zaman güncel ama sizinkilerse eski kullandıgınız cihazlarda kalmıs gibi
Bilgileirm güncel dediğin videolar ne zaman atılırsa izliyip sanki cihazı üreten senmiş gibi konuşuyorsun ya bu cahillik değil de ne yani :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,359
Üyeler
160,837
Son üye
zlagi
Top Bottom