şimdi söyle diyim benim forum üzerinde 2 aylık tespitlerime dayanarak baska forumlardada genelde hp omen konusunda sorunlar performans kayıpları yazılımsal problemler watt değerlerinde düşüklük problemleri başlıklar altında bir sürü soruna konu açılmış bende aktif acer nitro 4060 kullanıcısıyım öncelikle belirtiyim aldıgım gün itibariyle bir tane bile yazılımsal problem yaşamadım herhangi bir zorluk çıkarmadı kasa anlamındada kaliteli hp victus serisi kullanmıştım onunla yarışıcak bir kasası var sağlam hissettiriyor ve ayrıca fanlarıda döndürdüğü rpm e göre normal bir ses seviyesi var fakat bu rpme göre soğutması iyi mi? derseniz henüz daha termal macun değişmedim 13 mK lık termal macuna geçince bunu daha net anlıyabilirim fakat şuan cpu tarafında fanın yetersiz kaldıgını net olarak söyleyebilirim klavyeye ısı veriyormu konusuna gelirsek asla vermiyor serin kalıyor hava kanalları zaten çok geniş içinde sıcak havayı asla tutmaz kasayıda ısıtmaz driver veya donanımsal bir sorun yaşatmadı yaşayanıda açıkcası hiç görmedim tam bir f/p ürünü diyebilirim ayrıca bir arkadas 16 serisi sıkıntılı demiş aksine değil ki 16 serisi değil v15 v16 da sıkıntı var o sıkıntıda yine pc den kaynaklı değil adaptörü 130 watt geliyor diye biliyorum bendeki 230 watt bu V serisi değil en iyi seri nitro 5 serisidir bu konuda