Cem_
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Bütçe
- 60
arkadaşlar bu model alınır mı, daha ucuza muadilleri var mı, ve herhangi bir kronik sorunu var mı ?
arkadaşlar bu model alınır mı, daha ucuza muadilleri var mı, ve herhangi bir kronik sorunu var mı ?
Nesi çok daha iyi kardeşim açıklar mısın ?Bu cok daha iyi bir laptop![]()
Forumda konusu var diye hatırlıyorum da özet geçiyim.hocam sorun nedir yazarsanız sevinirim
hayır bahsettiğiniz kronik sorunlu modelle wf0 kod adıyla başlayan modeller bu omen sıkıntısız ve bu bütçedeki en iyi cihaz
hayır hocam hiçbir sorunu yok bu modelin ve fiyatı şuanki piyasaya göre cok iyi daha iyi bir cihaz yok bu bütçedehocam benim düşündüğüm model ryzen li ama yine sorun çıkarır mı
bu omen nitro 16yı ezer geçer hemde her anlamdaBu cok daha iyi bir laptop![]()
Dostum omenlerde kronik problem var biraz arastirin gorursunuzhayır bahsettiğiniz kronik sorunlu modelle wf0 kod adıyla başlayan modeller bu omen sıkıntısız ve bu bütçedeki en iyi cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır hocam hiçbir sorunu yok bu modelin ve fiyatı şuanki piyasaya göre cok iyi daha iyi bir cihaz yok bu bütçede
bu omen nitro 16yı ezer geçer hemde her anlamda
Kardeşim nasıl yok bende omen 17 i9-13900hx ve 4080 li laptop var cayır cayır yanıyor fix 90 derecede takılıyor oyunlarda 95 lere çıkıyor fps droplar falan yani sen bunu neye göre söyledin?hayır bahsettiğiniz kronik sorunlu modelle wf0 kod adıyla başlayan modeller bu omen sıkıntısız ve bu bütçedeki en iyi cihaz
hayır hocam hiçbir sorunu yok bu modelin ve fiyatı şuanki piyasaya göre cok iyi daha iyi bir cihaz yok bu bütçede
bu omen nitro 16yı ezer geçer hemde her anlamda