Alıcağınız cihazın testihocam bide oyun testi yapabilme imkanın varsa güzel olur hiç bi yerde bulamadım adam akıllı o yüzden laptop ı buraya sordum
Alıcağınız cihazın testihocam bide oyun testi yapabilme imkanın varsa güzel olur hiç bi yerde bulamadım adam akıllı o yüzden laptop ı buraya sordum
emin ol kronikli olsun olmasın bu videoları yapanların çoğuna para bayılıyor firmalar birebir kullanıcıdan sonuç alman lazım. Zaten videolardaki cihaz genelde onlara seçili olarak gönderiliyor.hocam bana canlı oyun testi lazım ya videoda am bir oynayış yok
hocam işte sizin testinizi bekliyorum ona göre fikrimi vereceğim : Demin ol kronikli olsun olmasın bu videoları yapanların çoğuna para bayılıyor firmalar birebir kullanıcıdan sonuç alman lazım. Zaten videolardaki cihaz genelde onlara seçili olarak gönderiliyor.
hocam bana canlı oyun testi lazım ya videoda am bir oynayış yok
arkadaşımızın sana atacağı testi gördükten sonra almaktan vazgeçersiniz zaten 13. nesil eski kasa omen sizin alıcağınız cihazla alakası yok sizinkisi amd ve 2024 kasa haberiniz olsunhocam işte sizin testinizi bekliyorum ona göre fikrimi vereceğim : D
Arkadaşın dediği haklı. Yani yeni kasası hakkında bilgim yok ama amd işlemciler daha az ısındığı için sıcaklıklar benim cihazıma göre düşük olacaktır.bu kanalda detaylı bir şekilde test sonucları yer alıyor canlı oyun testi yok ama şeffaflığına güvendiğim bir kanal test sonucları buna yakın cıkacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşımızın sana atacağı testi gördükten sonra almaktan vazgeçersiniz zaten 13. nesil eski kasa omen sizin alıcağınız cihazla alakası yok sizinkisi amd ve 2024 kasa haberiniz olsun
bu kanalda detaylı bir şekilde test sonucları yer alıyor canlı oyun testi yok ama şeffaflığına güvendiğim bir kanal test sonucları buna yakın cıkacaktır
arkadaşımızın sana atacağı testi gördükten sonra almaktan vazgeçersiniz zaten 13. nesil eski kasa omen sizin alıcağınız cihazla alakası yok sizinkisi amd ve 2024 kasa haberiniz olsun
2024 omen 17 hakkında bilgim yok fakat biribirinden aşırı farklı olmadığı söyleniyor kasa yapısı aynı çok küçük farklı olacağını düşünüyorum birde amd ryzen olduğu için biraz daha serin çalışır yani tahminimce benim bilgisayara göre ekran kartında 3-4 derece minimum düşer işlemci zaten 80-90 arası çalışır diye tahmin ediyorum.hocam işte sizin testinizi bekliyorum ona göre fikrimi vereceğim : D
hocam yeni nesil amd işlemciler 55 watt çekiyor yük altındayken ve bu işlemciler casper gibi dandik bir bilgisayarda bile 85i geçmiyor omenda max 80 i görücektir bence 55 wattda 17 inç olmasınında verdiği bir artı var bu aradaArkadaşın dediği haklı. Yani yeni kasası hakkında bilgim yok ama amd işlemciler daha az ısındığı için sıcaklıklar benim cihazıma göre düşük olacaktır.
2024 omen 17 hakkında bilgim yok fakat biribirinden aşırı farklı olmadığı söyleniyor kasa yapısı aynı çok küçük farklı olacağını düşünüyorum birde amd ryzen olduğu için biraz daha serin çalışır yani tahminimce benim bilgisayara göre ekran kartında 3-4 derece minimum düşer işlemci zaten 80-90 arası çalışır diye tahmin ediyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet fakat 55 watt da performansı düşük oluyormuş ve performans modunda 90-100w lara çıktığı söyleniyor.hocam yeni nesil amd işlemciler 55 watt çekiyor yük altındayken ve bu işlemciler casper gibi dandik bir bilgisayarda bile 85i geçmiyor omenda max 80 i görücektir bence 55 wattda 17 inç olmasınında verdiği bir artı var bu arada
8845hs hiçbir oyunda 60 wattı geçmiyor hocam yük altında benchmark testinde 90 watt çekiyordur sadece gündelik kullanıcı için bir problem olduğunu zannetmiyorumEvet fakat 55 watt da performansı düşük oluyormuş ve performans modunda 90-100w lara çıktığı söyleniyor.