İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Hp omen 400 150 tl e alınır mı
bakdımda hepsiburada dan aldığını söylemisin ama orda satıcı yok suan trendyolda var ama 1 kisi mouse tekerleği gıcırtı yaptığı için iade yapmıs ancak parasını alamamıs böyle bir şeyin olma ihtimali var mıBir allahın kulu benim incelemeyi atmamış buraya.
İnceleme - HP Omen 400 İncelemesi!
Selamlar. Bildiğiniz gibi forumlarda 150-200tl gibi bütçelere herkes Logitech G102-203 Lightsync öneriyordu. Fakat sensörünün eski bir sensör olduğu ortaya çıktığı zaman, insanlar başka mouse arayışına çıktı. Bu Mouse'un adını ilk @zbabomen ve @epica59 sayesinde duymuştum. Pixart PMW 3360 gibi...forum.donanimarsivi.com
Sanmıyorum böyle bir şey olacağını.bakdımda hepsiburada dan aldığını söylemisin ama orda satıcı yok suan trendyolda var ama 1 kisi mouse tekerleği gıcırtı yaptığı için iade yapmıs ancak parasını alamamıs böyle bir şeyin olma ihtimali var mı
Ab vallahi hatırlayamadım özür ab.Bir allahın kulu benim incelemeyi atmamış buraya.
İnceleme - HP Omen 400 İncelemesi!
Selamlar. Bildiğiniz gibi forumlarda 150-200tl gibi bütçelere herkes Logitech G102-203 Lightsync öneriyordu. Fakat sensörünün eski bir sensör olduğu ortaya çıktığı zaman, insanlar başka mouse arayışına çıktı. Bu Mouse'un adını ilk @zbabomen ve @epica59 sayesinde duymuştum. Pixart PMW 3360 gibi...forum.donanimarsivi.com