Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 489
Arkaşlar alıcam ikisinden birini ama 40tl fark var arada hangisi daha iyi 40tl farka değer mi ?
Peki hp omen reactör e 100tl fark değer mibence değer 600 alın
Daha iyi sensöre sahip switch olarak ikiside mekanik switch diye biliyorum tasarım olarak reactor daha güzel bence ve daha büyük mouse benim elime otursa kesinlikle alırdım en üst seviye sensörlerden birini kullanıyor.eki hp omen reactör e 100tl fark değer mi
Değer tabii ki de @epica59 açıklar mısın![]()
Omen 600 daha iyidir. Fiyat farkına değer.
Size de sorayım hp omen reactör e değer mi 100tl farkDeğer tabii ki de @epica59 açıklar mısın![]()
Benim elim orta küçük arası reactör sorun çıkarır ozmaan galibaDaha iyi sensöre sahip switch olarak ikiside mekanik switch diye biliyorum tasarım olarak reactor daha güzel bence ve daha büyük mouse benim elime otursa kesinlikle alırdım en üst seviye sensörlerden birini kullanıyor.
Tam emin degilim, avuç içi ayarlanabiliyor elinize göre o güzel bir özellikSize de sorayım hp omen reactör e değer mi 100tl fark
Post automatically merged:
Benim elim orta küçük arası reactör sorun çıkarır ozmaan galiba
Kaliteli olanı alayım da sonra daha mouse derdine düşmeyeyim diye diyorum da değer mi 100tl ye şöyle söylüyim g203 lightync kullanıyodum 120tl ye sattım üstüne koyup alcam reactor ya da 600 ü g203 küçük geldi bana ona göre hesaplarsan reactor nasıldırTam emin degilim, avuç içi ayarlanabiliyor elinize göre o güzel bir özellik
Omen 600'ün oturacağını düşünüyorum ama.
Bir de beyaz rengini almayı düşünüyorum beyaz klavye aldım yurtdışından ona uysun diye bryaz rengi hoş mu sence ?Tam emin degilim, avuç içi ayarlanabiliyor elinize göre o güzel bir özellik
Omen 600'ün oturacağını düşünüyorum ama.
Daha büyük bir mouse ona göreKaliteli olanı alayım da sonra daha mouse derdine düşmeyeyim diye diyorum da değer mi 100tl ye şöyle söylüyim g203 lightync kullanıyodum 120tl ye sattım üstüne koyup alcam reactor ya da 600 ü g203 küçük geldi bana ona göre hesaplarsan reactor nasıldır
Post automatically merged:
Bir de beyaz rengini almayı düşünüyorum beyaz klavye aldım yurtdışından ona uysun diye bryaz rengi hoş mu sence ?
İsabet oldu .) Beyaz alayım ozaman küçük mouse aldım olmadı orta aldım olmadı bide bunu deneyeyim olmassa bunu da satıp başka mouse artıkDaha büyük bir mouse ona göre
Beyaz ile uyumlu olacağını düşünüyorum bende siyah olanı çok pahalı beyaza göre.