Linki atsana yapışalım
bu gün bende bimde gördüm soracaktım iiyi den geldiBi dönem 600 TL ye kadar çıkıp pahalıyken şimdi 341 TL ye buldum sizce alınır mı? bu kadar hızlı düşüş olduğu için şüphelendirdi
Saol valla bende alayımHP Omen 800 1KF76AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 800 1KF76AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 800 1KF76AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende farkettim XD alamadıkfiyatı artmış :/
Valla bende kulaklık var ama kötü bu iyi diye alcaktımBende en fazla 290 TL var zorlasan 300 e birşeyler bakarım ama hiçbirşey yok dolar düşünce inşallah kulaklıklarda düşer
dolar düşüncemiBende en fazla 290 TL var zorlasan 300 e birşeyler bakarım ama hiçbirşey yok dolar düşünce inşallah kulaklıklarda düşer
bime bak ben bu gün orada gördğm belki sizin bimdede vardırValla bende kulaklık var ama kötü bu iyi diye alcaktım
Bizimkini sönürmüşler sordum kasiyere 2 tane gelmiş yoktubime bak ben bu gün orada gördğm belki sizin bimdede vardır
bimde ne kadar bilgin varmı ben gördümde fiyatına bakamadım kasada iken görmüştümBizimkini sönürmüşler sordum kasiyere 2 tane gelmiş yoktu
Fiyatına bakmadım ben hatta görmedim bile sadece geldiğini biliyodumbimde ne kadar bilgin varmı ben gördümde fiyatına bakamadım kasada iken görmüştüm