HP OMEN LAPTOP ALINIR MI

Reaksiyon skoru
4
Dostlar max 75k bütçem var ve uzun soluklu araştırmam sonucunda

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1193084227.html

Bu Laptopu buldum türkiyede pek bir incelemesini bulamadım yabancı bi kaç lavuk inceleme videosu yapmış

Bir kaç forumdada hp omen kasasının soğutma performansına baktım baya beğeniliyordu

Videodaki Testlerde ultra performanstaki Sıcaklık değerleri baya bi etkiledi beni zaten bende oyunlarda falan ultrada oynamam normal performans modunda takılırım buda gördüğümüz sıcaklıkların minimum 5 6 derece daha düşmesi ve uzun vadeli kullanım demek , benim içinde zaten uzun süreli kullanım olmasıydı yani çoğu laptopu inceledim en son buna kanaat getirdim alınır mı sizce kullanan bilen varmıydı diye sormak istedim

Son düzenleme:
Oğuz selam, 2 yıl laptop satış ve alış tecrübem var, omen maalesef kasa olarak zayıf, alternatif yoksa kesinlikle alınabilir . Alternatif bakacağım sana birazdan.

Hocam 87k bütçem yok ki genede önerin için sagolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oğuz selam, 2 yıl laptop satış ve alış tecrübem var, omen maalesef kasa olarak zayıf, alternatif yoksa kesinlikle alınabilir . Alternatif bakacağım sana birazdan.
Kasa olarak sağlam bu bütçede bu performansta olan varımdır ki yav

Kısa bir araştırmayla bunları buldum ancak tavsiyem şu beş marka olur,Lenovo ,Asus,Acer(predator),Dell,MSI.

Abi bunu çok düşündümde ikiside aynı performans özelliğinde sadece ekran kalitesi olarak fark var ama Game garaj yanıyor be abi watt kısıtlaması getirilebilirde bu attığım hp omende adam akıllı kısıtlama yapmadan performans modunda 90watt ekran kartı 60 watt işlemci ile gerçekten buz gibi çalışıyor game garajda işlemciyi 30 40 watta kadar düşürünce anca 80 dereceden düşüyor dediğim gibi soğutma olarak önde olduğu için bunu tercih ettim biraz

Kısa bir araştırmayla bunları buldum ancak tavsiyem şu beş marka olur,Lenovo ,Asus,Acer(predator),Dell,MSI.
Hocam eline sağlık attığın lenovo ile asus hakikaten düşünülebilir şu muhteşem cumada indirime girerse ama çünkü max bütçem 75k çünkü 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,372
Üyeler
184,929
Son üye
Herhangibiri
Geri