omen indirimde hepsiburadada bi kac gun durar indirim biter 4.5 a alcaksan al 27 alma 1080p de cok piksellesiyor25i yi bulamadım teknosada 27i var beğendim de açıkcası çok ateşli duruyor 27 inch 165 hz ghosting yaşar mıyım knk
lenovaya baktım, çoğu kullanıcı ghosting ve ölü piksel sorunu karşılaşmışlar fakat hepsiburada en az 3 tane olmadığı için iade almamış yoksa lenovada güzel duruyor risk alıp alsam mı yoksa aoc mi25 de yükseklik ayarı yok yükseklik istiyorsan ya aoc ya lenovo alıcan ama omen kalite olarak sollar onları
27 si çok mu kötü omenin, teknosada gördüm harbi güzel duruyor monitör ya25 de yükseklik ayarı yok yükseklik istiyorsan ya aoc ya lenovo alıcan ama omen kalite olarak sollar onları
illa 27 alıcam diyorsan alabilirsin kötü diye demiyorum ekran büyüdükçe kaliteyi artırman daha mantıklı olacaktır 2k falan alsam 27 alırım meselalenovaya baktım, çoğu kullanıcı ghosting ve ölü piksel sorunu karşılaşmışlar fakat hepsiburada en az 3 tane olmadığı için iade almamış yoksa lenovada güzel duruyor risk alıp alsam mı yoksa aoc mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
27 si çok mu kötü omenin, teknosada gördüm harbi güzel duruyor monitör ya
2k sını alacam ne kadaarsa bulamıyorum amailla 27 alıcam diyorsan alabilirsin kötü diye demiyorum ekran büyüdükçe kaliteyi artırman daha mantıklı olacaktır 2k falan alsam 27 alırım mesela
2k sına bayıldımmm, arkası ışıklı ayarlı ayaklar piwot modu efsanaeeilla 27 alıcam diyorsan alabilirsin kötü diye demiyorum ekran büyüdükçe kaliteyi artırman daha mantıklı olacaktır 2k falan alsam 27 alırım mesela