HP Omen Monitor alinir mi?

ben kullanıyorum cok memnunum

Alınmaz bence. 165 hz bunu 3k 2. elmaktansa sıfır gamepower falan alırsın 200hz t10 alırsın mesela ips oda veya kavisli alırsın istersen fiyatları zaten yakın kısaca olad bir gamepower monitör falan daha iyi olur herhangi bir gamepower monitör iyi olur gigabyte mönitör de var 4000tl lere

Tasarruf etmem lazım fiyati bir şey degil aslında en kötü ne olabilir ki önceki Samsung monitörüm 15 yıl calisti
Tasarruf edeceğim diye 3 senelik bir monitör yerine sıfır , 100-120hz kaliteli marka IPS monitör alsan daha mantıklı. Hem sıfır olacak hem ileride satman daha kolay olacak. Garantin olacak. Pazarlıkla 2k ya düşmediği sürece mantıklı gelmedi bu monitör bana.

Guzel monitör, fiyatı için bişi diyemem. Görüntü kalitesinden ben memnunum. Ama standi maalesef çok kötü, yükseklik ayari olmamasi beni zorluyor bazen. Bir de vesa yuvasinin 45 derece açılı olmasi dezavantaj.

Guzel monitör, fiyatı için bişi diyemem. Görüntü kalitesinden ben memnunum. Ama standi maalesef çok kötü, yükseklik ayari olmamasi beni zorluyor bazen. Bir de vesa yuvasinin 45 derece açılı olmasi dezavantaj.
Tesekkurler yorumun icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri