HP Pavilion Gaming 434L5EA Hakkında yardım

melopit

80+
Reaksiyon skoru
73

HP Pavilion Gaming 434L5EA R5-5600H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar​

Bana gayet F/P ürünü gibi geldi.Bu zamana kadar hep masaüstü kullandığım için laptop piyasası hakkında çok fikrim olmadı ama biraz araştırınca bu uygun gibi geldi.Siz neler düşünüyorsunuz bu laptop hakkında ? Daha iyi önerilere açığım bu arada.

HP Pavilion Gaming 434L5EA R5-5600H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar​

bana gayet F/P ürünü gibi geldi ,bu zamana kadar hep masaüstü kullandığım için laptop piyasası hakkında çok fikrim olmadı ama biraz araştırınca bu uygun gibi geldi.Siz neler düşünüyorsunuz bu laptop hakkında?Daha iyi önerilere açığım bu arada.
Evet fp ama dolandırıcı diye korkuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana gayet F/P ürünü gibi geldi.Bu zamana kadar hep masaüstü kullandığım için laptop piyasası hakkında çok fikrim olmadı ama biraz araştırınca bu uygun gibi geldi.Siz neler düşünüyorsunuz bu laptop hakkında ? Daha iyi önerilere açığım bu arada.
Kac hz biliyor musun

Mağaza puanı ve yorumlar gayet iyi gözüküyor.Memnun olmayan birisi olsa elbet gelir yorum yapardı.

Laptopun satıcısı NotisTeknoloji. Araştırıldığında ''HP Yetkili Satıcısı'' olarak geçiyor ve birçok sitede de mağazası bulunuyor.

Aldım bakalım.Gelince yorumlarımı paylaşırım.

Son düzenleme:
Geri