Neler Yeni

HP PAVİLİON GAMİNG LAPTOP alınır mı ACİLLLLL

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Techno08

80+ Gold
Tamamdır reis yardımın çok çok teşekkür ederim

önemli değil. Eğer alırsanız ve incelemelerini yaparsanız seviniriz biz de ona göre hareket ederiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MARKA DEĞİL, MODEL ÖNEMLİ :').

bu yeni pavilionlar eskilerine göre başarılı. Bazı oyunlarda anlık 90’ları görüyor bu model ama sonra hemen 80’lere düşüyor. Çoğu oyunda 78-83 derece arasında çalışıyor. Bence gayet iyi

Son düzenleme:

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Ben kararsız kalırdım fakat şöyle bir şey var ki 10 yıldır kullandığım laptop HP'idi.
Dipnot: HP Isınır

Yavuz241

80+ Bronze

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
önemli değil. Eğer alırsanız ve incelemelerini yaparsanız seviniriz biz de ona göre hareket ederiz.

bu yeni pavilionlar eskilerine göre başarılı. Bazı oyunlarda anlık 90’ları görüyor bu model ama sonra hemen 80’lere düşüyor. Çoğu oyunda 78-83 derece arasında çalışıyor. Bence gayet iyi
Ben de onu diyorum. Neden monster ve hp alınmasın? Monsterin msi kasaları aşırı mükemmel olmuş mesela, bence artık marka takıntısını aşmalıyız.

Techno08

80+ Gold
Ben de onu diyorum. Neden monster ve hp alınmasın? Monsterin msi kasaları aşırı mükemmel olmuş mesela, bence artık marka takıntısını aşmalıyız.

bu sene para biriktirip alacağım ben. Ya bunu ya da bravoyu

monsterin yeni kasası çok iyi. Sanırım msi ile anlaştılar. Hem kasa hem fan hem klavye hem de soğutma boruların msi’dan almışlar. Antlaşmaları var sanırım. 17 binim olsa düşünmem onu alırım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
monsterin yeni kasası çok iyi. Sanırım msi ile anlaştılar. Hem kasa hem fan hem klavye hem de soğutma boruların msi’dan almışlar. Antlaşmaları var sanırım. 17 binim olsa düşünmem onu alırım
Kesinlikle aşırı beğendim. MSI'ın en tepe modelidir
Ayrıca bence monsterin müşteri hizmetleri trdeki en iyilerden biri. Satış sonrası destek vs . O yüzden kesinlikle tercih ederdim.

ryzen 7 3750h bana yetmemeye başladı.
Doğrudur, 2 nesil eskidi artık. Şimdiden hayırlı olsun 🤝.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Kesinlikle aşırı beğendim. MSI'ın en tepe modelidir
Ayrıca bence monsterin müşteri hizmetleri trdeki en iyilerden biri. Satış sonrası destek vs . O yüzden kesinlikle tercih ederdim.

Doğrudur, 2 nesil eskidi artık. Şimdiden hayırlı olsun 🤝.
Hocam monsterdan yana genelde en kötüsü olarak bahsederler sorun çıktığında müşteriye yıkmaya çalışıyorlar vb. olarak
Sizce monster sorun yaşatır mı kullandınız mı daha önce

Isınma sorunlular çoğunlukla A serisi olan laptoplar bu ise FX serisi o tarz bir sorunu yok.
a serisi ve fx serisi ne demek

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,184
Üyeler
169,544