Neler Yeni

HP PAVILION SİPARİŞ ETTİM PİŞMAN OLUR MUYUM?

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Durna
İşlemciden olmazsan hiçbir sıkıntı olmaz (İşlemci de iyi bu arada)

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
yok ya laptopa göre güzel bir sitem

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
yani olursun ama sonuçta laptop yani daha iyisini bekleme

GodlyPain

80+ Bronze
Arkadaşım Kullanıyor, Oyunlarda Az da Olsa Problem Yaşadığını Bana Söylemişti

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
yani pek emin değilim ama pişman olursan iade edebilirsin diye biliyorum 15 gün bı süresi vardi galiba ben şahsen hp yerine asusu tercih ederdim freedos seni korkutmasin Microsoftun kendi sitesinden win 10 pro indir iso flas bellege at kur pc ne sonra intten 10-50 tl arasi win 10 keylerinden satin al etkinlestir temiz olsun ?

bybakir42

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Sinan BAKIR
Ben de 2GR76EA kullanıcısıyım. Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum servisinden çok memnun kaldım. Bilgisayarda USB portu bozuldu gönderdim bekliyorum kullanıcı hatası diyip ücret çıkarmalarını, bunların bir takip sayfası var. Bir de baktım yurtdışından gerekli parça sipariş edilmiştir diyor. Hemen aradım sordum, ücretsiz anakart değişimi yaptılar, hem de 2-3 gün sürdü yurtdışından parça gelmesine rağmen. İkinci gönderdiğimde fandan arada tırtt diye rahatsız edici bir ses geliyordu, orada ses yapmamış heralde geri göndermişler temizleyip. Ben de heralde içine bir şey kaçmıştır diye kullanmaya başladım. Bir süre sonra yeniden ses gelmeye başladı ama sürekli geliyordu. Yeniden gönderdim bu sefer cihazdaki iki fanı da değiştirmişler hem de garantinin bitimine 3 ay kala. Kısacası benim HP ile maceram böyleydi. Tavsiye de ederim.

Son düzenleme:

Teekzie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emir Tutan
yani pek emin değilim ama pişman olursan iade edebilirsin diye biliyorum 15 gün bı süresi vardi galiba ben şahsen hp yerine asusu tercih ederdim freedos seni korkutmasin Microsoftun kendi sitesinden win 10 pro indir iso flas bellege at kur pc ne sonra intten 10-50 tl arasi win 10 keylerinden satin al etkinlestir temiz olsun ?
Kutuyu açtıktan sonra ikinci ele düşüyor, geri veremezsin diye biliyorum.

Farcih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Pamir Demirtaş
Eğer indirimli fiyatına aldıysan çok mantıklı bir seçim yapmışsın. Temiz kullanırsan ve arka plandaki uygulamalara dikkat edersen oyunlarda pek fazla sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Top Bottom