başka firmalard Ögle değil mesela monsterda ac kutusunda kullan 1 hafta begenmediysen iade et bu kadar basit diger firmalardanda bunu beklerdim acikcasi o kadar para veriyoruz tamamen emin olup rahat bi şekilde almak isterdim bilemiyorum sana kalmış hp hiç kullanmadim bu arada yaniltmak istemem seniKutuyu açtıktan sonra ikinci ele düşüyor, geri veremezsin diye biliyorum.
ryzen mobil işlemci ramin 2gb sini yiyiormuş yani bana 6gb kalıyor :/ ama cs,lol,fm,apex harici oyun oynamıyorum ve sadece lol max. ayarlarda çok sorun yaşar mıyım sizceEğer indirimli fiyatına aldıysan çok mantıklı bir seçim yapmışsın. Temiz kullanırsan ve arka plandaki uygulamalara dikkat edersen oyunlarda pek fazla sorun yaşayacağını sanmıyorum.
14 gün içinde kolay iade edebiliyorum o konuda bir sıkıntım yok ama işte gelmesine 2 gün var haliyle biraz endişe söz konusu malum 5000₺ az bi para değilbaşka firmalard Ögle değil mesela monsterda ac kutusunda kullan 1 hafta begenmediysen iade et bu kadar basit diger firmalardanda bunu beklerdim acikcasi o kadar para veriyoruz tamamen emin olup rahat bi şekilde almak isterdim bilemiyorum sana kalmış hp hiç kullanmadim bu arada yaniltmak istemem seni
aynı modeli mi almıştınız?ASSSLAAAA BENDE BUNDAN ALDIM MUAZZAM PC CİDDEN BEN ÇOK MEMNUNUM
Çok fazla sorun yaşayacağını sanmıyorum. Çoğu bilgisayar düzgün kullanıldığında güzel performans verir.ryzen mobil işlemci ramin 2gb sini yiyiormuş yani bana 6gb kalıyor :/ ama cs,lol,fm,apex harici oyun oynamıyorum ve sadece lol max. ayarlarda çok sorun yaşar mıyım sizce
Bende aynisindan almayi dusunuyorum ram konusunda sikinti var 2400mhz takinca duzeliyormus orijinal hp ramleri 3200mhz istikrarsizlik yapiyor sanirsam alirsan yorum birakirsan sevinirim atrica hpnin voucher programi var 480₺ tl iadesi var almadan haberin olsunarkadaşlar cumartesi günü biraz araştırma sonucu
HP Pavilion 15-EC0014NT AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512GB SSD GTX1650 Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 8FF63EA
https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...8ff63ea-p-HBV00000OO8QW?magaza=nidaelektronik
bunu sipariş ettim asus tercih etmememin sebebi freedos olmasıydı.Pişman eder mi?
Freedos olmasi iyi aslinda daha ucuza satin aliyorsun ayrica amazonda win10 home surumu 4944.05₺arkadaşlar cumartesi günü biraz araştırma sonucu
HP Pavilion 15-EC0014NT AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512GB SSD GTX1650 Windows 10 Home 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 8FF63EA
https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...8ff63ea-p-HBV00000OO8QW?magaza=nidaelektronik
bunu sipariş ettim asus tercih etmememin sebebi freedos olmasıydı.Pişman eder mi?
iade olayını anlayamadım biraz açıklar mısınBende aynisindan almayi dusunuyorum ram konusunda sikinti var 2400mhz takinca duzeliyormus orijinal hp ramleri 3200mhz istikrarsizlik yapiyor sanirsam alirsan yorum birakirsan sevinirim atrica hpnin voucher programi var 480₺ tl iadesi var almadan haberin olsun
RAM yükseltmesi yapabilirsiniz hatta bildiğim kadarıyla bilgisayara hasar vermediğiniz süre garanti de gitmiyor.ryzen mobil işlemci ramin 2gb sini yiyiormuş yani bana 6gb kalıyor :/ ama cs,lol,fm,apex harici oyun oynamıyorum ve sadece lol max. ayarlarda çok sorun yaşar mıyım sizce
Eski bir hp laptopun varsa hp musteri hizmetlerini arayip seri numarasiyla hp voucher programina on kayit yaptirip urunu satin aldiktan sonra faturasini gonderiyorsun sana havale olarak 480₺ iade ediyorlar sebebi ise hp musteri memnuniyeti icin yaptigini soyluyoiade olayını anlayamadım biraz açıklar mısın
Sorun yasayacagini sanmiyorum ilerki zamanlarda zaten 2400mhz ram ile degistirmek sart bence 16gb tek slot ram al digerlerini cikart herhangi bir problemi kalmaz bende arkadasimla beraber almayi planliyorum geldiginde yorumlarini sabirsizlikla bekliyorumryzen mobil işlemci ramin 2gb sini yiyiormuş yani bana 6gb kalıyor :/ ama cs,lol,fm,apex harici oyun oynamıyorum ve sadece lol max. ayarlarda çok sorun yaşar mıyım sizce
Bu arada siparis etmissin yazik oldu iade edip tekrar siparis verebilirsin ama uzun is..Eski bir hp laptopun varsa hp musteri hizmetlerini arayip seri numarasiyla hp voucher programina on kayit yaptirip urunu satin aldiktan sonra faturasini gonderiyorsun sana havale olarak 480₺ iade ediyorlar sebebi ise hp musteri memnuniyeti icin yaptigini soyluyo