Neler Yeni

Çözüldü✓ Hp pavillion laptop ve Acer nitro 5 farkı nedir?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Kronik sorunlu alma demek gerçekten doğru değil. Kronik sorunlarını da belirtirsen hatta üşenmez kaynak verirsen çok daha iyi olur.

Kaynak buyrun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoyu izleyerek sadece 1 pavilion ürünü ile ne kadar uğraştığımı dinleyebilirsiniz.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Hem ekran kartı W gücü ile geri kalıyorlar hem de coil whine yapıyorlar neden önerelim?

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
Hem ekran kartı W gücü ile geri kalıyorlar hem de coil whine yapıyorlar neden önerelim?
En iyi ekran macbook air de o zaman

1000 dolar bile etmeyen ürünler olduğu için kalitesiz malzemeler kullanılıyor. Bunlar da sorun çıkartıyor. Düzgün seçim yapmanızı istiyoruz. Ücretsiz olarak size danışmanlık yapıyoruz. Beğenmiyorsanız görmezden gel butonunu kullanabilirsiniz.
Yerim seni

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Üstüne hoparlörlerinde topraklama sıkıntısı, anakartta daha anlatmadığım güç kesme sıkıntıları vs vs. daha çok saymam gereken şey var.

En iyi ekran macbook air de o zaman
Malesef macbook air ekranı o kadar kaliteli değil, sizin aksinize biz mac ise en iyidir gibi düşünmüyoruz.

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
Üstüne hoparlörlerinde topraklama sıkıntısı, anakartta daha anlatmadığım güç kesme sıkıntıları vs vs. daha çok saymam gereken şey var.

Malesef macbook air ekranı o kadar kaliteli değil, sizin aksinize biz mac ise en iyidir gibi düşünmüyoruz.
Niye cok kaliteli gorunuyor, 2k resmen

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
SERCAN UZUN

Kaynak buyrun.

Videoyu izleyerek sadece 1 pavilion ürünü ile ne kadar uğraştığımı dinleyebilirsiniz.
Hocam bu videoyu ben Hp Victus modeli alma arifesindeyken de atmıştın. Bir tek senden böyle bir video geldi, hatta videonun da Victus ile hiçbir ilgisi yoktu. Bende iyi bir fırsat olarak gördüğümden aldım o laptopu. Kullanıyorum 2 haftadır ve iyiki almışım diyorum herkese de tavsiye ediyorum. Video'da paylaştığın deneyimde de süre olarak biraz fazla uğraşmışsın ama servis sana elinden geldiğince destek olmuş malının arkasında durmuş açıkçası.

Bu video Hp Pavilion kronik sorunlu cihaz savını tek başına desteklemiyor. Doğrudur belki öyledir ama yeterli değil anlatabiliyor muyum? Burada sadece başlığı açan değil daha sonra bu laptopları alacak belki binlerce kişi geliyor kaynak olarak okuyor. Sen burada her başlık altına o kronik sorunlu bu ısınıyor alma deyip kestirip atıyorsun.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Hocam bu videoyu ben Hp Victus modeli alma arifesindeyken de atmıştın. Bir tek senden böyle bir video geldi, hatta videonun da Victus ile hiçbir ilgisi yoktu. Bende iyi bir fırsat olarak gördüğümden aldım o laptopu. Kullanıyorum 2 haftadır ve iyiki almışım diyorum herkese de tavsiye ediyorum. Video'da paylaştığın deneyimde de süre olarak biraz fazla uğraşmışsın ama servis sana elinden geldiğince destek olmuş malının arkasında durmuş açıkçası.

Bu video Hp Pavilion kronik sorunlu cihaz savını tek başına desteklemiyor. Doğrudur belki öyledir ama yeterli değil anlatabiliyor muyum? Burada sadece başlığı açan değil daha sonra bu laptopları alacak belki binlerce kişi geliyor kaynak olarak okuyor. Sen burada her başlık altına o kronik sorunlu bu ısınıyor alma deyip kestirip atıyorsun.
Victus mu aldın Pavillion mu?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Sen burada her başlık altına o kronik sorunlu bu ısınıyor alma deyip kestirip atıyorsun.
Isınıyor mu diyorum? Lütfen zan da bulunmayın. Ben kalitesiz parçalar kullanıyor derim her zaman.
Benim videodaki deneyimim pavilion ile alakalı. Ama elimden victus omen envy serisi de geçti. Sadece fabrikasyon süreci aynı olduğu için Victus da tercih ederken dikkat edin alırken diyorum. İade hakkınızı kullanmanız açısından. İyi testlerinizi yapın diyorum.

Benim amacım benim yaşadıklarımı sizin yaşamamanız. Tarafınıza düzgün model geldiyse de çok mutlu oldum, hayırlı olsun cihazınız.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
SERCAN UZUN
Victus zaten alınabilir bir cihaz ama aynı şeyleri Pavillion için diyemeyeceğim ne yazık ki.
Hocam mesele Victus, Pavillion meselesi değil işte. Sen mesela burada her konuda herkese elinden geldiğince yardım ediyorsun, emeğine saygısızlık etmek istemiyorum ama burada gelip o kötü bu iyi demekle olmuyor. Yukarıda ki videoda ki arkadaş Victus başlığı altına kronik sorunlu olduğunu belirtip aynı videoyu paylaşmıştı ve bende sadece o arkadaşın lafına bakarak almamazlık etmedim aldım ve çok memnunum bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yoksa Pavillion iyidir felan diye bir savım yok, sadece burada insanları bilgilendirirken kaynakla desteklendirin sadece berke kronik sorunlu dedi diye ben o laptopa kronik sorunlu gözüyle bakamam.

Top Bottom