Bu fiyata alınır mı?
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
başka öneri ?Watt limitli ve %62.50 sRGB panele sahip alınmaz.
Watt limitli olması daha iyi hocam intel gibi abuk sabuk ısınmıyorWatt limitli ve %62.50 sRGB panele sahip alınmaz.
Laptop piyasası şuan kötü. Önerilen çoğu markada sorunlar çıktı. Evet donanımsal olarak iyiydi ama sonradan patlak verdiler.Watt limitli ve %62.50 sRGB panele sahip alınmaz.
Ekran konusunda okeyim benim için yeterli şuanda alınabilecek en mantıklı bana sorun çıkartmayacak 4060 değil mi bu bütçedeLaptop piyasası şuan kötü. Önerilen çoğu markada sorunlar çıktı. Evet donanımsal olarak iyiydi ama sonradan patlak verdiler.
Şuan Victus'ların gidişatı iyi ama evet, limit makro olarak çok önemli olmasa da mikro olarak önemli. Paneli de, bir kaç ayarla idare eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır tabii ki de, ben aynı işlemci serisinin bir düşüğünü kullanıyorum, 1 yıl bitti, 2. yılında işlemci taraflı hala bir sorun yaşamadım.
Ssd slotu tek olması lazım güzel model şu piyasada gideri var bütçe yetiyorsa lenovo loq var 42 bin o daha iyi olabilir ama onda da ghosting var ekranda.Ekran konusunda okeyim benim için yeterli şuanda alınabilecek en mantıklı bana sorun çıkartmayacak 4060 değil mi bu bütçede
gayet alınabilir hocam. ekranı da o kadar berbat değildir kuzenıme almıştık geçen. aşırı rekabetçi cs, valo oynamıyorsanız ghosting falan da hisstemezsiniz. yanına 4kya bir de 1080p monitör alırsınız eğer ekran hoşunuza gitmezse. ki sanmıyorum açıkçası.Bu fiyata alınır mı?
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Kasım indirimlerini beklemek istiyorum aöa victusların stokları bitiyor indirimi beklemeliyim hiç bilmiyorumgayet alınabilir hocam. ekranı da o kadar berbat değildir kuzenıme almıştık geçen. aşırı rekabetçi cs, valo oynamıyorsanız ghosting falan da hisstemezsiniz. yanına 4kya bir de 1080p monitör alırsınız eğer ekran hoşunuza gitmezse. ki sanmıyorum açıkçası.
Hocan bu attığım linkteki victus diğer 4060 lı r7 7840hs li victuslarla aynı özelliğe sahip değil mi.mux switch vardır değil mi?demek istediğim seri numaraları farklı olan victuslarla aynı olup olmadığıgayet alınabilir hocam. ekranı da o kadar berbat değildir kuzenıme almıştık geçen. aşırı rekabetçi cs, valo oynamıyorsanız ghosting falan da hisstemezsiniz. yanına 4kya bir de 1080p monitör alırsınız eğer ekran hoşunuza gitmezse. ki sanmıyorum açıkçası.