Neler Yeni

Hp victus 16 4060 ryzen 7 7840hs alınır mı?

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Qwerty1029384756
Watt limitli ve %62.50 sRGB panele sahip alınmaz.

xTURANN

80+ Silver
Watt limitli ve %62.50 sRGB panele sahip alınmaz.
Laptop piyasası şuan kötü. Önerilen çoğu markada sorunlar çıktı. Evet donanımsal olarak iyiydi ama sonradan patlak verdiler.
Şuan Victus'ların gidişatı iyi ama evet, limit makro olarak çok önemli olmasa da mikro olarak önemli. Paneli de, bir kaç ayarla idare eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır tabii ki de, ben aynı işlemci serisinin bir düşüğünü kullanıyorum, 1 yıl bitti, 2. yılında işlemci taraflı hala bir sorun yaşamadım.

Rewee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop piyasası şuan kötü. Önerilen çoğu markada sorunlar çıktı. Evet donanımsal olarak iyiydi ama sonradan patlak verdiler.
Şuan Victus'ların gidişatı iyi ama evet, limit makro olarak çok önemli olmasa da mikro olarak önemli. Paneli de, bir kaç ayarla idare eder.

Alınır tabii ki de, ben aynı işlemci serisinin bir düşüğünü kullanıyorum, 1 yıl bitti, 2. yılında işlemci taraflı hala bir sorun yaşamadım.
Ekran konusunda okeyim benim için yeterli şuanda alınabilecek en mantıklı bana sorun çıkartmayacak 4060 değil mi bu bütçede

Hermitus

80+ Bronze
Ekran konusunda okeyim benim için yeterli şuanda alınabilecek en mantıklı bana sorun çıkartmayacak 4060 değil mi bu bütçede
Ssd slotu tek olması lazım güzel model şu piyasada gideri var bütçe yetiyorsa lenovo loq var 42 bin o daha iyi olabilir ama onda da ghosting var ekranda.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kerem Aktaş
Bu fiyata alınır mı?
gayet alınabilir hocam. ekranı da o kadar berbat değildir kuzenıme almıştık geçen. aşırı rekabetçi cs, valo oynamıyorsanız ghosting falan da hisstemezsiniz. yanına 4kya bir de 1080p monitör alırsınız eğer ekran hoşunuza gitmezse. ki sanmıyorum açıkçası.

Rewee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gayet alınabilir hocam. ekranı da o kadar berbat değildir kuzenıme almıştık geçen. aşırı rekabetçi cs, valo oynamıyorsanız ghosting falan da hisstemezsiniz. yanına 4kya bir de 1080p monitör alırsınız eğer ekran hoşunuza gitmezse. ki sanmıyorum açıkçası.
Kasım indirimlerini beklemek istiyorum aöa victusların stokları bitiyor indirimi beklemeliyim hiç bilmiyorum

Hocan bu attığım linkteki victus diğer 4060 lı r7 7840hs li victuslarla aynı özelliğe sahip değil mi.mux switch vardır değil mi?demek istediğim seri numaraları farklı olan victuslarla aynı olup olmadığı

Son düzenleme:
Top Bottom