Bunun sarjı ne kadar gider hocam56 bine nitro16 var 8845hs var 90wh pil 2k ekran 32 gb ram. 64 gblisi 60 bin https://listelerim.hepsiburada.com/...mnwl&sort=0&wt_inf=affiliate.sz20mbafelg9mnwl
Bunun sarjı ne kadar gider hocam56 bine nitro16 var 8845hs var 90wh pil 2k ekran 32 gb ram. 64 gblisi 60 bin https://listelerim.hepsiburada.com/...mnwl&sort=0&wt_inf=affiliate.sz20mbafelg9mnwl
6 saat gider sanırım ama ekran 2k onu 1080e düşürmeniz lazım pilde kullanırken.Bunun sarjı ne kadar gider hocam
Aklıma ekran kartına underwolt yapmak geldi hocam bı sıkıntı çıkarırmı6 saat gider sanırım ama ekran 2k onu 1080e düşürmeniz lazım pilde kullanırken.
predator da mı?Aklıma ekran kartına underwolt yapmak geldi hocam bı sıkıntı çıkarırmı
Evetpredator da mı?
ne için yapacaksınız pil ömrü için mi?
Evetne için yapacaksınız pil ömrü için mi?
Bu konuda ki tüm mesajlarınızı, önerilerinizi okudum. Ya bilginiz yok ya da önermek için, söylemek için yazıyorsunuz.amaç ekran kartı değil ki hocam. Bu bilgisayarlar yazılım için ram önemli.
onun yerine şunu dene predatorsense girip optimusu seç öyle daha iyi pil ömrü alırsın.
hocam bende laptop almayı düşünüyorumda intel işlemci mi alsam ryzen mi diye karar veremiyorum. Ne gibi farklılıkları var acabaBu konuda ki tüm mesajlarınızı, önerilerinizi okudum. Ya bilginiz yok ya da önermek için, söylemek için yazıyorsunuz.
Pil için önerdiğiniz laptopta 3050 var ama işlemcisi yine Intel. Pil Performansında yine bir değişiklik olmayacak..
Bu önerinizi de, önemli olan ekran kartı değil pil diye savunuyorsunuz. Gerçekten çok komik.
Pil Performansı İçin, Şuan AMD Çok iyi Konumda. 7000 Serisi İşlemcilerde de Böyleydi, Şuan 8000'de de aynı durumda.
Optimusta zaten hocamonun yerine şunu dene predatorsense girip optimusu seç öyle daha iyi pil ömrü alırsın.
AMD almanı öneririm pil açısındanhocam bende laptop almayı düşünüyorumda intel işlemci mi alsam ryzen mi diye karar veremiyorum. Ne gibi farklılıkları var acaba
Hocam selamlar 30k civarı mümkünse 4060lı (2-3k aşağı yukarı olabilir) ne alabilirim acaba taksitle alabileceğim bi yer olursa çok iyi olur şimdiden sağolasınBu konuda ki tüm mesajlarınızı, önerilerinizi okudum. Ya bilginiz yok ya da önermek için, söylemek için yazıyorsunuz.
Pil için önerdiğiniz laptopta 3050 var ama işlemcisi yine Intel. Pil Performansında yine bir değişiklik olmayacak..
Bu önerinizi de, önemli olan ekran kartı değil pil diye savunuyorsunuz. Gerçekten çok komik.
Pil Performansı İçin, Şuan AMD Çok iyi Konumda. 7000 Serisi İşlemcilerde de Böyleydi, Şuan 8000'de de aynı durumda.