Hp victus 16 alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...-4060-240hz-qhd-16-1-freedos-p-HBCV00005ORBU5
Arkadaşlar bu paraya bu özellikle bana iyi geldi. Genel yorumları soğutması vesayre iyi denmiş,fakat yardıma ihtiyacım var nasıldır? Bu paraya alınır mı?
Bu r0 modeli. Yani kronik hall sensörlü model.
Bu da kronik anakart.
Detaylarını imzamda anlattım.

Tamamdır hocam bakıcam teşekkür ederim.Peki önerdiğin seri hangisi burdan 4060 olanlara bakıyorum,inteli i7 olan var ryzen 7 var hangisini tavsiye edersin?

Hocam sistem gayet güzel fiyatı makul sayılabilecek seviyede fakat bu noktada 512gb ssdnin bana yetmeyeceğini düşünüyorum,acaba bunun 1 TB versiyonu var mıdır? Ve bu laptopun ısınması nasıl,genellikle hp marka laptoplarda ısınma durumu var diyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistemde iyimiş hocam 4070 olması gözüme ekstra girdi ama lenevo arkadaş anakart kronik sıkıntılı olduğunu söylüyor o yüzden açıkçası pek yanaşasım gelmedi

Hocam sistem gayet güzel fiyatı makul sayılabilecek seviyede fakat bu noktada 512gb ssdnin bana yetmeyeceğini düşünüyorum,acaba bunun 1 TB versiyonu var mıdır? Ve bu laptopun ısınması nasıl,genellikle hp marka laptoplarda ısınma durumu var diyorlar.

Bu sistemde iyimiş hocam 4070 olması gözüme ekstra girdi ama lenevo arkadaş anakart kronik sıkıntılı olduğunu söylüyor o yüzden açıkçası pek yanaşasım gelmedi
512 yetmez evet harici slot var ekleme yapmak gerek. Soğutması kendi sınıfının en iyilerinden.

HP çok ısınan bir cihaz limitlerle ısınmamış gibi gösteriyorlar LOQ tavsiye ederim intellerde anakart sorunları var ama AMD olanlarda öyle bir problem yok.

512 yetmez evet harici slot var ekleme yapmak gerek. Soğutması kendi sınıfının en iyilerinden.
Anladım hocam dikkate alıcam teşekkür ederim.

HP çok ısınan bir cihaz limitlerle ısınmamış gibi gösteriyorlar LOQ tavsiye ederim intellerde anakart sorunları var ama AMD olanlarda öyle bir problem yok.
Hocam link atabilme şansın var mıdır acaba zahmet olmayacaksa?

4. Lenovo Loq

Cihaz genel anlamda guzel olsa da aniden yanan anakart ile ortada kalabilirsiniz. Anakart değişmiş laptop pert araba gibidir düzen tutmaz.
Yine battery drain( calisirken sarjin azalmasi nihayetinde kapanma) sorunu meshurdur.Ünlü lenovo sevici jarrodstech youtube kanalinda bunlardan bahsetmez.
Amdlerde de var sorun. bkz

Lenovo LOQ anakart değişimi sonrası genel değerlendirme

Herkese iyi günler. Cihazda Crucial X2 16 GB DDR5 RAM, 1TB knoxia Exceria Pro 1TB, 512 GB mini Crucial stok SSD ve harici 480 GB knoxia Exceria SATA SSD kullanıyorum. ( önceden AI direk laptop içine kurulu idi şu an harici SATA üzerinde kurulu) LOQ cihazımın AMD versiyon olmasına rağmen 6 ay...
techolay.net

Reddit - The heart of the internet

www.reddit.com
www.reddit.com

İlk attığım cihaz hocam LOQ olan.

Victus ile alakalı bir şey merak ederseniz konumda var zaten alternatif varsa Victus almayın derim her zaman.

İlk attığım cihaz hocam LOQ olan.

Victus ile alakalı bir şey merak ederseniz konumda var zaten alternatif varsa Victus almayın derim her zaman.
Valla hocam genel bakıyorum suan laptop konusunda bir bilgim yok yani victus şart değil.40 civarı maksimum verim almak istiyorum.Piyasada satmak istediğim zamanda satılsın istiyorum önceliklerm bu yönde

hocam merhabalar hala araştırmalarıma devam ediyorum.Sence gidip ekstradan ssd almak mantıklı mı buna uyumlu samsung modeli deniyor 990 modeli 5-6k değişiyor 1TB.Ekstra bu ssd yi aldığımı varsayarsak nereye bağlatabilirim ve ürün garantiden çıkar mı ? Ayrıca samsung modelin 512gb bulamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri