asus 140w ama bu waata ihityacı yok yani 100w filan çeker maximum nvdia bunla alakalı açıklama yapmıştı aynı performansı veriyor ve 4000 serisinden birini almak en mantıklısı olacaktırönerdiğin laptopların ekran kartı watt değerleri nedir ?
asus 140w ama bu waata ihityacı yok yani 100w filan çeker maximum nvdia bunla alakalı açıklama yapmıştı aynı performansı veriyor ve 4000 serisinden birini almak en mantıklısı olacaktırönerdiğin laptopların ekran kartı watt değerleri nedir ?
Hocam kartı eline al genelde sağ alt köşede yazar. Visa, mastercard, troy gibi.Visakart hangileri oluyorku kanka
Mouse şart zaten mousen yoksa kaliteli bi mouse alabilirsin. Onun dışında ram veya m2ssd alıp cihazını yükseltebilirsin. Kulaklık alabilirsin.Laptobun yanında hangi ekipmanı alsam daha mantıklı olur
Hocam şimdi detaylı inceledim de sadece laptop fiyatına indirim oluyormuş. Yani laptopun fiyatı 15k üzerindeyse 1k, 25k üzerindeyse 2k indirim oluyormuş. Kusura bakma.kanka premium var bende sepeti +25.000 TL ye yükselttim ama 1000 TL indirim yaptı
Knk ben diyorumki bir tane taha 8 gb ram alayım ama hangisini almam lazım bilmiyorum, laptoplara uyumlu ramler hangisiHocam kartı eline al genelde sağ alt köşede yazar. Visa, mastercard, troy gibi.
Mouse şart zaten mousen yoksa kaliteli bi mouse alabilirsin. Onun dışında ram veya m2ssd alıp cihazını yükseltebilirsin. Kulaklık alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam şimdi detaylı inceledim de sadece laptop fiyatına indirim oluyormuş. Yani laptopun fiyatı 15k üzerindeyse 1k, 25k üzerindeyse 2k indirim oluyormuş. Kusura bakma.
Hocam cl değerleri ve mhz değerleri önemli. Asusun laptopu için açılmış 2 adet konu var. 20-30 sayfa civarı da konuşulmuş. Oraları incelersen uyumlu ram paylaşılmıştı.Knk ben diyorumki bir tane taha 8 gb ram alayım ama hangisini almam lazım bilmiyorum, laptoplara uyumlu ramler hangisi
dostum forumdada youtubedede tatmin edici bilgi bulamadım, sen yardımcı olur musun asusun o laptobuna hangi ram uygun olur ?Hocam cl değerleri ve mhz değerleri önemli. Asusun laptopu için açılmış 2 adet konu var. 20-30 sayfa civarı da konuşulmuş. Oraları incelersen uyumlu ram paylaşılmıştı.
32 gb yapacaksandostum forumdada youtubedede tatmin edici bilgi bulamadım, sen yardımcı olur musun asusun o laptobuna hangi ram uygun olur ?