HP Victus 16-D1047NT mu yoksa Asus ROG M15 GU502LV - BI7N8 mi ?

Reaksiyon skoru
8
Öncelikle merhabalar, şuanda hali hazırda kullandığım m1 macbook air laptopum var ve bazı yüksek işlerimde bana yetmiyor ve oyun oynamak istiyorum. Bu yüzden windows rtx bir güzel laptopa geçmek istiyorum. Başlıkta belirttiğim iki laptoptan biri arasında seçim yapacağım. Sorum şu:
Bu

Asus ROG M15 GU502LV - BI7N8​

Bu cihaz yurtdışı ve kutusu atılmış faturası var, ekranı 4k 60hz olması beni biraz üzse de 4k olması grafiker olduğum için işime yarar diye düşünüyorum.
2060 6gb ekran kartı
i7 10750h işlemcisi var
16gb ram
1tb ssd var

Diğer victusun özellikleri :

Lütfen görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum, sizce yurtdışı cihaz almak mantıklı mı ?
Grafik medya ve 3D için kullanacağım genelde

17-18k civarı, macbook 16-17 ccivarı satılır diye düşünüyorum

Öncelikle merhabalar, şuanda hali hazırda kullandığım m1 macbook air laptopum var ve bazı yüksek işlerimde bana yetmiyor ve oyun oynamak istiyorum. Bu yüzden windows rtx bir güzel laptopa geçmek istiyorum. Başlıkta belirttiğim iki laptoptan biri arasında seçim yapacağım. Sorum şu:
Bu

Bu cihaz yurtdışı ve kutusu atılmış faturası var, ekranı 4k 60hz olması beni biraz üzse de 4k olması grafiker olduğum için işime yarar diye düşünüyorum.
2060 6gb ekran kartı
i7 10750h işlemcisi var
16gb ram
1tb ssd var

Lütfen görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum, sizce yurtdışı cihaz almak mantıklı mı ?
Hocam belki indirim olurda lenovo ideapad g3 r5 5600h ve rtx 3060 olan alınabilir.Belki 18e filan düşebilir veya daha aşağısı

Asusun dediğiniz gibi 60hz olması üzücü
Hp Victusta ise ekran 250nit parlaklığı var oda sanki biraz düşük gibime geldi.

60hz fazla takılmıyorum çünkü ekran 4k ve adobe rgb oranı 100, ryzen 7 istiyorum amd tarafında, intel olacaksa da 12. nesil olabilir. i7 10750h beni 1-2 sene sonra yarıyolda bırakır mı, ben elden rahat çıkarabilir miyim ? Sorum bu ikisi, teşekkürler

Hocam ben msiciyim. Yediğim kazıktan dolayı omenden victusdan falan nefret ederim. Bu iki bilgisayar dışında çıkabilir misiniz? Lenovo veya msi sizi tatmin eder.

Hocam lütfen victustan neden nefret ettiğinizi yazar mısınız ? Sadece ekran sallanma olayı var ortalamadan biraz yüksek ısınıyor bir de başka bilmediğim varsa yazar mısınız ? Victus yorumları da gayet iyi 12. nesil zaten @Armux
Her yerde MSI'cı olduğunuzu belirtmenize gerek yok MSI yüksek bir marka alabilecek olsam niye buraya geleyim

Hocam ben msiciyim. Yediğim kazıktan dolayı omenden victusdan falan nefret ederim. Bu iki bilgisayar dışında çıkabilir misiniz? Lenovo veya msi sizi tatmin eder.
Tamam hocam anladık msicisiniz ama her laptop konusuna Allah aşkına yazmayın.Sizin yapılan bir hata belki başkalarına olmayacak.Lütfen ama Lütfen artık yazmayın her laptopta aynı şeyi yazıyorsunuz ya

Hocam lütfen victustan neden nefret ettiğinizi yazar mısınız ? Sadece ekran sallanma olayı var ortalamadan biraz yüksek ısınıyor bir de başka bilmediğim varsa yazar mısınız ? Victus yorumları da gayet iyi 12. nesil zaten @Armux
Her yerde MSI'cı olduğunuzu belirtmenize gerek yok MSI yüksek bir marka alabilecek olsam niye buraya geleyim
O kadar da yüksek değil 😊 benim laptopum şuan 22500lira. Hepsiburada da 31bine satılıyor. Ayrıca servisinde yediğim kazıktan dolayı hpye genel olarak bir nefretim var. Ayrıca ısınıyor evet. Omen daha kaliteli victusa göre bence.

Tamam kardeşim anladım zenginsin muhtemelen yaşın da küçük yazma artık çık şu konudan

Bu

2060 6gb ekran kartı
i7 10750h işlemcisi var
16gb ram
1tb ssd var

Hocam hp victus ince bir model taşıması kolaydır yani hatırladığım kadarıyla mühendisler tercih ediyordu o laptopu

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Hayırlısıyla MacBook satılırsa alırım victusu 12. Nesil beni 5 seneye yakın götürür herhalde RAM eklemesi yaparsam

Oyun oynayacaksan ilerisinde düşünürsek 3050 yerine 3060 kartlı olan bir pc bakmalısın bence.
Lenovo ideapad 3060lı modelleri indirime giriyor çoğunlukla takip etmek lazım

Geri