MelihSak
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
- Bütçe
- 99999
arkadaşlar hp victus 16 1028-nt kodlu laptopu kullanıyorum cihaz şarja bağlı değilken oyunlarda vermesi gereken işlemci sıcaklık değerlerini doğru veriyor ortalama 65-80 aralığında bu gayet normal ama altını çiziyorum şarj cihazı laptopa bağlı değilken bağladığım zaman birden bire işlemci sıcaklığı cehennemin kapılarından içeri geçer gibi ısınıyor aniden sıcaklık ortalama olarak 85-98 derece aralığına fırlıyor cihazı performans modunda da çalıştırsam en yüksek fan RPMlerini de açsam faydası olmuyor termal bakımları 2 ay önce yapıldı garanti kapmasında ancak servis rezil deniyor yollarsam problem çıkar diye korkuyorum ve cihazı upgradelemiştim ben ram ve ssdleri söküp yenileri taktım değişim yapsalar parçaları isteyecekler ben onları elden çıkarttım bile sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? Not: Hall sensör sorunu olduğunu sanmıyorum Hall sensör sorunun genel özellikleri ekranın gidip gelmesiymiş ama bende öyle bir sorun hiç olmadı ama farklı şekillerde de görülebiliyormuş emin değilim. Ve fotoğraf şarj’a bağlı değilken ki değerlerdir.