en son şarjdaydı hiçbir darbe almadıLaptop un şarjı bitmediğine emin misiniz
Birde yakın zamanda darbe aldı mı
kontrol ettim ancak hiçbir türlü yanmıyorŞarj girişinin oradaki ışık yanıyor mu? Belki şarjı bitmiştir ya da adaptöre bağlanan kablosu gevşemiştir bir kontrol edin.
Voltaj dalgalanmasından etkilenmiş olabilir bundan önce evde bozulan bir elektronik eşya var mı böyle bir nedenden veya durup dururkenen son şarjdaydı hiçbir darbe almadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
kontrol ettim ancak hiçbir türlü yanmıyor
bilmiyorum şimdi sorucam ailemeVoltaj dalgalanmasından etkilenmiş olabilir bundan önce evde bozulan bir elektronik eşya var mı böyle bir nedenden veya durup dururken
bana da mantıklı gelmeye başladı şarjla alakalı olması saha önce rdr2 oynarken mesela şaejı azalıyodu ama ben oyundan kaynaklıdır diye düşünmüştümPriz bozulmuştur belki. Başka prize takmayı deneyin. Sarjla alakalı olması muhtemel
başka prize taktım ama olmadıbilmiyorum şimdi sorucam aileme
bana da mantıklı gelmeye başladı şarjla alakalı olması saha önce rdr2 oynarken mesela şaejı azalıyodu ama ben oyundan kaynaklıdır diye düşünmüştüm
Adaptör kablolarını kontrol etbilmiyorum şimdi sorucam aileme
bana da mantıklı gelmeye başladı şarjla alakalı olması saha önce rdr2 oynarken mesela şaejı azalıyodu ama ben oyundan kaynaklıdır diye düşünmüştüm
başka prize taktım ama olmadı
denedim fakat olmadıAdaptör kablolarını kontrol et
Tak çıkar hepsini