git sor adama ne kulandığını ve eğer sen ısınıyor temizle ısıyı düşür dediğin halde yüksek derecelerde verdiyse suçludur tekrar ücretsiz olarak yapmasını iste hakkınLaptopu bakımdan aldım fan temizliği filan yapılmıştı ama bir oyuna girdiğimde yine rahatça 90-95 dereceleri görebiliyor kötü bir termal macun kullanmış olabilir mi ne yapmam lazım
Kendim kaliteli bir termal macun alıp yapmayı denesem olmaz mı (ilk kez yapacağım sistemi bozabilirim) birde termal macun yeniyse nasıl silebilirimgit sor adama ne kulandığını ve eğer sen ısınıyor temizle ısıyı düşür dediğin halde yüksek derecelerde verdiyse suçludur tekrar ücretsiz olarak yapmasını iste hakkın
silerken çok bişi değişmezde herşeyi geçtim neden paranı vermişsin git hakkını al boşa mı para verdinKendim kaliteli bir termal macun alıp yapmayı denesem olmaz mı (ilk kez yapacağım sistemi bozabilirim) birde termal macun yeniyse nasıl silebilirim
laptoplarda mx serileri mx 6 iyi gibide mx4 masaüstü kadar iyi sonuç çıkarmıyor diye biliyorum thermal grizzly olanlar daha iyi iş çıakrıyor genel olarak kullanıcı yorumalrından gördüğüm kadarıylaBaştan savma yapmıştır.
Şu listeden https://app.hb.biz/YnBUH3F6dDTv mx4 veya mx6 termal macunu al, laptobun arka kapağını soğutma bloğunu söküp termal macunu sür.
En dandik termal macunu sürmüştür git derdini anlat halledemezse paranı geri isteLaptopu bakımdan aldım fan temizliği filan yapılmıştı ama bir oyuna girdiğimde yine rahatça 90-95 dereceleri görebiliyor kötü bir termal macun kullanmış olabilir mi ne yapmam lazım
hocam hp victus 16 laptopum var termal macun sürmek kolay bir şey mi bu laptop için birde ne kadar süreceğimi filan da hiç bilmiyorumsilerken çok bişi değişmezde herşeyi geçtim neden paranı vermişsin git hakkını al boşa mı para verdin
Mesaj otomatik birleştirildi:
laptoplarda mx serileri mx 6 iyi gibide mx4 masaüstü kadar iyi sonuç çıkarmıyor diye biliyorum thermal grizzly olanlar daha iyi iş çıakrıyor genel olarak kullanıcı yorumalrından gördüğüm kadarıyla
sağolun hocam bakacağım bende mx4 düşünüyordum da mx 6 alacağım sanırım alırsamBaştan savma yapmıştır.
Şu listeden https://app.hb.biz/YnBUH3F6dDTv mx4 veya mx6 termal macunu al, laptobun arka kapağını soğutma bloğunu söküp termal macunu sür.