bahsettiği omen benim önerdiğim cihazlardan biri, iade etme işlemciyi sınırlandır dedim ama anlamıyorBu OMEN suçu değil intelin suçu
omenın 13.nesil laptoplari zaten bozuk arastirmadan mi aldinizHP Omen 16 WF0033NT kullandım. Şubat 2024 zamanında aldım 14 gün dolmadan iadeye yolladım hala iade olmadı Tüketici Mahkemesine başvuracağım. 13500HX aşırı ısınıyordu 96-97 derecelerde geziyordu. Ya kısıyor ya da ısınıyor. Yeşil renk çıkınca ekranda çizgiler çıkıyordu.
bence iade edip AMD alması daha iyi, soğumayan kasada sınırlanmış işlemci ile durması saçmalık olur.bahsettiği omen benim önerdiğim cihazlardan biri, iade etme işlemciyi sınırlandır dedim ama anlamıyor
Hocam sizce bu üç cihazdan hangisi alınırbence iade edip AMD alması daha iyi, soğumayan kasada sınırlanmış işlemci ile durması saçmalık olur.
Çünkü clock kıstığında farklı dertler olabiliyor. Bende i9 13980HX var, 93 derece oluyor PC, 18 inç kasa ile anca soğuyor.
Bende bu cihazı satıp daha düşük bir modele geçmek istiyorum. İyi sistem ile laptopu kaldıramıyorum.
Hocam sizce bu üç cihazdan hangisi alınır
Hepsi 4070e sahip victus 240hz 2k omen 144hz nitro 16 165hz omen 16 diğer ikisi 32 gb rama sahip soğutma ve ekran kalitesi olarak hangisini önerirsiniz
Knk sen hp nin ajani fln misjn ?Dostum 35k bandında en çok tercih edilen ve beğenilen model o laptop. 1tb ssd'li versiyonunun stoğu daha birkaç gün önce bitti.
Bilmediğimiz konularda lütfen yorum yapmayalım.
Gayet güzel fiyat. 1tb r7 7840hs versiyonu 1 hafta önce 38.600 e almıştım. Bu fiyat bandında ve bu özellikte daha iyisi yok alınabilir.Dostlar bu laptop zaten fiyatına göre iyi bir laptop idi. Sepette %5 indirim kampanyası ile ufak bir indirim koymuşlar.
Bu fiyatta laptop arayanlar bir baksın.