yalan mı söylüyorum açın bakın. ayrıca 70 lerde geziyor ne arkadaşımda rog var inanılmaz serinSıvı metal ile 70 lerde geziyor %34 olsa kimse ryzen almaz, AMD batardı.
yalan mı söylüyorum açın bakın. ayrıca 70 lerde geziyor ne arkadaşımda rog var inanılmaz serinSıvı metal ile 70 lerde geziyor %34 olsa kimse ryzen almaz, AMD batardı.
W farkı var amd 54W ile intel 100W ile çalışıyor. 100W zaten laptopa zarar verir.yalan mı söylüyorum açın bakın. ayrıca 70 lerde geziyor ne arkadaşımda rog var inanılmaz serin
neden zarar versin hocam güç sorunum yok diyorum mesele o işlemci değil ryzen 7 7735hs in yeterince güçlü olmamasıW farkı var amd 54W ile intel 100W ile çalışıyor. 100W zaten laptopa zarar verir.
100W çok yüksek şimdi sıkıntı çıkarmaz fakat 2-3 sene sonra elinde kalır laptop.neden zarar versin hocam güç sorunum yok diyorum mesele o işlemci değil ryzen 7 7735hs in yeterince güçlü olmaması
Kankam sende bilmediğin konularda yorumunu kendine sakla, lanet victus yüzünden 4 bin zarar edip sattım.Alev topuydu alırsan Ryzen diğer türlü ne soğutabilirsin ne batarya yeter ona.Bırak bu işleri ürününü koy biz karar verelim savunmayı kes, kimin ne bok olduğunu herkes biliyor mal belli okey, iyi forumlarDostum 35k bandında en çok tercih edilen ve beğenilen model o laptop. 1tb ssd'li versiyonunun stoğu daha birkaç gün önce bitti.
Bilmediğimiz konularda lütfen yorum yapmayalım.
hocam onu almayacağım anlamıyorsunuz galiba benim demek istediğim şey ryzen 7 7735hs in rakibi o işlemci değil100W çok yüksek şimdi sıkıntı çıkarmaz fakat 2-3 sene sonra elinde kalır laptop.
Bilmediği konularda konuşanlara gereken cevabı vermek gerekir.Kankam sende bilmediğin konularda yorumunu kendine sakla, lanet victus yüzünden 4 bin zarar edip sattım.Alev topuydu alırsan Ryzen diğer türlü ne soğutabilirsin ne batarya yeter ona.Bırak bu işleri ürününü koy biz karar verelim savunmayı kes, kimin ne bok olduğunu herkes biliyor mal belli okey, iyi forumlar
Olabilir, fakat intel çok güçlü çok fazla. Sorun çıkartacak kadar güçlü.hocam onu almayacağım anlamıyorsunuz galiba benim demek istediğim şey ryzen 7 7735hs in rakibi o işlemci değil
İşlemci watt limiti takılmalara ve donmalara sebep oluyor.Bilmediği konularda konuşanlara gereken cevabı vermek gerekir.
HP Victus 16'lar soğutma olarak gayet iyidir. İşlemci watt limiti ile serin kullanım sağlar.
Bu tip konularda hangi Victus'u aldın, ne şartlarda kullandın, sorunlu ürün müydü gibi sorulara açıklık getirmen gerekir.
hocam ryzen 7 7735hs güçlü değil diyorum intel kötü diyorsunuz.Olabilir, fakat intel çok güçlü çok fazla. Sorun çıkartacak kadar güçlü.
Bu OMEN suçu değil intelin suçu13500HX aşırı ısınıyordu 96-97 derecelerde geziyordu. Ya kısıyor ya da ısınıyor. Yeşil renk çıkınca ekranda çizgiler çıkıyordu.
Ekran konusunda omen suçlu.Bu OMEN suçu değil intelin suçu
Orasını anladım.hocam ryzen 7 7735hs güçlü değil diyorum intel kötü diyorsunuz.
Yakında Casper önermeye başlayacaksınız bu gidişle.Ahahaha
Hayatımda daha yanlış çok az şey duydum. Watt limiti sıcaklıkta düşüş ve stabilitede artış sağlar.