Neler Yeni

HP victus 16 rtx3060 son seçenek alınır mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
O zaman almayın. Haram çünkü. Alırsanız haram işlemiş olursunuz ve o bilgisayardan size hayır gelmez. Daha ucuz bilgisayarlara yönelmenizi önerebilirim ya da bu tür bilgisayarları alacaksanız da faizsiz bir şekilde almanızı öneririm.
Hocam oy verebiliyormusunuz ? Çünkü Fiyatları arttıran hükümet (dolar 20 tlyi geçti bunlarda ithal ürünler) insanlarda elinde para olmadığı için otomatikman taksite yöneliyor oda faiz oluyor kısaca haram oluyor xd

.RBO.

80+ Silver
Hocam oy verebiliyormusunuz ? Çünkü Fiyatları arttıran hükümet (dolar 20 tlyi geçti bunlarda ithal ürünler) insanlarda elinde para olmadığı için otomatikman taksite yöneliyor oda faiz oluyor kısaca haram oluyor xd
hacım bizim diyanet faizli para yemiyormu (⁠⊙⁠_⁠◎⁠) neyse faizi düşürmeye devam 👍🏿

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hacım bizim diyanet faizli para yemiyormu (⁠⊙⁠_⁠◎⁠) neyse faizi düşürmeye devam 👍🏿
faizli para yiyo zaten bizim paralarımızla mercedes suresinde geçen mercedes s680 e biniyolar :kekw: :kekw: :kekw:

TİTAN.

80+ Platinum
biliyorum 6 ya kadar faizsiz ama aylık 3k veremem bir şekilde zekat sadaka veririz Allah affetsin
Günah değil kanka şöyle diyim bunu bende sormuştum bana eğer ürünün fiyatının artacağına eminsen faiz günah değildir kredi çekerken faiz binmesi sıkıntı ürün alırken extra vermek günah değil diye biliyorum

.RBO.

80+ Silver
Günah değil kanka şöyle diyim bunu bende sormuştum bana eğer ürünün fiyatının artacağına eminsen faiz günah değildir kredi çekerken faiz binmesi sıkıntı ürün alırken extra vermek günah değil diye biliyorum
banka mecbur zarara giriyor bu dönem (dolar bazında)

TİTAN.

80+ Platinum
banka mecbur zarara giriyor bu dönem (dolar bazında)
Evet ama banka seni ilgilendirmez bu pahalılığı yapan biz değiliz biz ana uyum sağlamak zorundayız 1k extra binsin ama genede al
2 olarak aldığın zaman önce tüm testlerini yap sonra kullanıma başla çünkü hpnin bağzı cihazları sıkıntılı çıkıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,684
Üyeler
166,256
Son üye
Yasir_dmr60
Top Bottom