Hp Victus 16-s0003nt 40 bine alınır mı?

Reaksiyon skoru
4
Merhaba. Söz konusu 4070 ekran kartlı model vatan bilgisayarda indirimde gözüküyor. Bu fiyattan alınır mı yoksa bu fiyat aralığında daha iyi laptop alınabilir mi?

Fiyatı artmadan direkt alın

Cevaplarınız için teşekkürler. victusların ekran kaliteleri için pek olumlu yorum okumadım. Zaten 250 nit parlaklık, %45 ntsc olarak gözüküyor. Ekranın tepkime süresi kaç ms resmi olarak onu bulamadım ama bi yorumda 30 ms olduğu yazıyordu ve oldukça gözümü korkuttu. Ekran kalitesiyle ilgili sorun yaşar mıyım?

Faturalı ürün sorun olursa garantisi var. Yakın da 4060 ı 40 bine bulamayacağız.
Ah benim de 40 binim olsa da alsam.🤭

Faturalı ürün sorun olursa garantisi var. Yakın da 4060 ı 40 bine bulamayacağız.
Ah benim de 40 binim olsa da alsam.🤭
Allah gönlünüze göre versin İnşallah Hocam, aslında benim de bütçe bu kadar fazla değil 25 bin civarı bakıyordum ama olmuşken şu olsun bu olsun derken birden kendimi 40 binlerde buldum, 6 taksit 9 taksit falan bi şekilde halledeceğim :)

Hepimize versin. Bende gönülden laptop için biraz borç istedim, yok dedi. Vermedi yani.🤭

ben aldım hocam bugün geldi, kötü yanı tek ssd slotu var, elimde 2tb 980 pro var hp ile görüştüm max 1 tb destekliyor dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,719
Üyeler
186,233
Son üye
cankurtaran
Geri