HP Victus 16 Siyah Ekran

Tamamdır bu hplerde normal bi sorun başlangıçta belli sırayla indirmedin sapıtıyor sağolsun hplerde
hocam discrete moduna alındığında çalışmaya başladı teşekkür ederim öncelikle fakat dediğim gibi bu laptopumun pil ömrünü düşüren bir şey mi mesela oyun falan oynarken 4070 de kullansam daha basit işlerde 780M kullansam pil ömrü daha uzun olmaz mı

hocam discrete moduna alındığında çalışmaya başladı teşekkür ederim öncelikle fakat dediğim gibi bu laptopumun pil ömrünü düşüren bir şey mi mesela oyun falan oynarken 4070 de kullansam daha basit işlerde 780M kullansam pil ömrü daha uzun olmaz mı
Tutar tabi de amd işlemcilerin grafik kartı aşırı düşük performans veriyor tabi sana kalmış ve bide oyun oynarken balance değilde performansa alsan fan ayarını fps de baya fark ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Be senin yerinde olsam oyun laptobunda şarj konusuna takılmam

Tutar tabi de amd işlemcilerin grafik kartı aşırı düşük performans veriyor tabi sana kalmış ve bide oyun oynarken balance değilde performansa alsan fan ayarını fps de baya fark ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Be senin yerinde olsam oyun laptobunda şarj konusuna takılmam
baska bir forumda igpu bozuk servise goturun tarzinda bir mesaj atmislar sizce asli astari nedir boyle bir durum mumkun mu

bende de aynı laptop var ben ekran kartını kapatınca 144hz ve valo gibi düşük oyunları oynatıyor sende ekran kartını kapatınca bu problem devam ediyormu
hocam ekran karti kapaliyken ben goruntu alamıyorum laptoptan sadece harici ekrandan alabiliyorum yani ikinci bir monitor uzerinden

hocam ekran karti kapaliyken ben goruntu alamıyorum laptoptan sadece harici ekrandan alabiliyorum
Aide süresi geçmemişse iade et geçmişsede garantiye postala ben sorun komple çözüldü sanmıştım ekran kartını aktif edip driverları kurunca o sorun devam ediyorsa işlemci patlak hocam

Aide süresi geçmemişse iade et geçmişsede garantiye postala ben sorun komple çözüldü sanmıştım ekran kartını aktif edip driverları kurunca o sorun devam ediyorsa işlemci
hocam soyle dediginiz gibi once windows updates kapattim sonra discrete moduna alip guvenli modda suruculeri kaldirdim ddu ile once amd nin sonra nvidianin suruculeri indirdim bilgisayar suan aciliyor ekran da geliyor ama discrete modunda calisiyor hybrid moduna aldigimda yeniden basliyor bilgisayar hybrid moduna gecmiyor.

hocam soyle dediginiz gibi once windows updates kapattim sonra discrete moduna alip guvenli modda suruculeri kaldirdim once amd nin sonra nvidianin suruculeri indirdim bilgisayar suan aciliyor ekran da geliyor ama discrete modunda calisiyor hybrid moduna aldigimda yeniden basliyor bilgisayar hybrid moduna gecmiyor.
Hocam ekran kartı veya işlemci de sıkıntı var dedikleri gibi igpu bozuk aideye yada garantiye gönder direk geçmiş olsun şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,129
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri