ben bakamadım ona daha. valorantta fps testi yapıyordum. meğer şarjda değilmiş 150 civarı veriyordu üzmüştü baya. bir baktım ki pili bitiyor. performansını beğendim.Arkadaşlar Urunun sogutmadi Mu kem mel
Olumlu bulduğun yönlerini yanda olumsuz, anlatır mısın?ben bakamadım ona daha. valorantta fps testi yapıyordum. meğer şarjda değilmiş 150 civarı veriyordu üzmüştü baya. bir baktım ki pili bitiyor. performansını beğendim.
Soğutma performansı cok güzel, klavye tepkimeleri aşırı iyi bana steelseries msi laptop'umu hatırlattı. Pili iyi dayanıyor baya begendim. İnternette kapagı cok sallanıyor diyorlardı, ama bende oyle bir sallanma sorunu yok eski laptobumla aynıOlumlu bulduğun yönlerini yanda olumsuz, anlatır mısın?
Cok tşk ederimSoğutma performansı cok güzel, klavye tepkimeleri aşırı iyi bana steelseries msi laptop'umu hatırlattı. Pili iyi dayanıyor baya begendim. İnternette kapagı cok sallanıyor diyorlardı, ama bende oyle bir sallanma sorunu yok eski laptobumla aynı
reis açıkçası şuan bile pc başındayım ama yoğun çalıştığımdan çoğu şeyine bakamadım. monitöre bağladım kasa olarak kullanıyorum. klavye aydınlatması var. ekranı gayet güzel ama ips panellerin sıkıntısı işte ışık sızması var. bu düzeyde cok laptop kullandım en iyi ses bunda. aldıysanız aklınızda düşünecek hicbir seyi yok. cok iyi bu fiyata.Ürünü kullanan arkadaşlar görsel, yorum vs. paylaşabilirler mi? @rtxcan @orhaneneskaratas
Ekran&ses kalitesi nasıl, kasa ve klavye çok tozlanma yapıyor mu?
Laptop nasıl memnun kaldın mı?Arkadaşlar Urunun sogutmadi Mu kem mel
KaldımLaptop nasıl memnun kaldın mı?