Hp victus 6600h 3050ti aldım ho/go?

Berk Atmaca

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,349
Tüm yaz para biriktirip zor bela topladığım parayla aldım. 15.800 küsür ödeme yaptık. İyi mi ettim? Sırf para harcamayım diye dışarı çıkıp kızlarla çar çur falan etmedim. 13k ben kalanı peder bey ödedi.

Hayırlı olsun dostum. Eline bütçe geçtiği zaman RAM'ini de yükseltirsin. Paşa paşa kullanırsın.

Hayırlı olsun

Trendyoldan almıştımda o fiyata ve o satıcıya rastlamadım.
Perşembe akşamı 15 bine aldım ben de. Daha gelmedi. İncelemesine de rastlamadım açıkçası. R5 6600H ile olan 2 video buldum sadece 2 videoda farklı şeyler var. Bakalım pazartesi gelecek büyük ihtimalle geldiğinde bir kaç oyunda fps testi yapacağım.

Tüm yaz para biriktirip zor bela topladığım parayla aldım. 15.800 küsür ödeme yaptık. İyi mi ettim? Sırf para harcamayım diye dışarı çıkıp kızlarla çar çur falan etmedim. 13k ben kalanı peder bey ödedi.
Hocam size tavsiyem kesinlikle bi 8 gb daha ram ekleyin abartmadan söylüyorum valorantta 8 gb ile 150 fps alıyordum 8 daha ekledim ve şu an 250 fps aralarında dolaşıyor ve 8 gb ram varken drop yiyordum şu an 0 drop. Kesinlikle 8 gb daha eklenmesi şart mucizeler yaratıyor.

Hocam size tavsiyem kesinlikle bi 8 gb daha ram ekleyin abartmadan söylüyorum valorantta 8 gb ile 150 fps alıyordum 8 daha ekledim ve şu an 250 fps aralarında dolaşıyor ve 8 gb ram varken drop yiyordum şu an 0 drop. Kesinlikle 8 gb daha eklenmesi şart mucizeler yaratıyor.
Hangi rami aldınız hocam? Bende alacam ama şuan tamamen 0tl'm kaldı :D

Hangi rami aldınız hocam? Bende alacam ama şuan tamamen 0tl'm kaldı :D
İçindeki ram samsungun ama türkiye de hiçbir türlü satışını bulamadım ben de biraz araştırdım farklı marka alsam bir şey olur mu diye. Çok aşırı bir şey olacağını düşünmediğim için crucial 8 gb ddr5 4800 mhz olan rami aldım. Şahsen içindeki 8 gb rami satıp yerine aynı ramden 1 adet daha alacağım daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ama 3 4 ay sonradan bahsediyorum tabii ki :D https://www.hepsiburada.com/crucial...book-ram-bellek-p-HBCV00002DM57S?magaza=Aison bu ramden aldım ben.

Geri