Neler Yeni

Yardım Hp Victus alınır mı?

Askcro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Askcro
Merhabalar kardeşime oyuncu bir laptop arıyoruk ve bütçem en fazla 8000.Kardeşim böyle bir laptop beğendi;
Oynayacağı oyunlar gta cs valorant rdr2 resident evil 3 the witcher 3 gibi oyunlar.Ayrıca 256 gb ssd var cihazda yetmicek gibi duruyor o yüzden 500 gb harddisk ekleyebilirmiyim,eğer eklersem fiyatı ne kadar olur ve servis ekleyebiliyormu?
Bu fiyata alınır mı? veya daha iyi alternatifler varmı?

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Merhabalar kardeşime oyuncu bir laptop arıyoruk ve bütçem en fazla 8000.Kardeşim böyle bir laptop beğendi;
Oynayacağı oyunlar gta cs valorant rdr2 resident evil 3 the witcher 3 gibi oyunlar.
Kardeşim şarjının güzel olmasını istiyor,ayrıca 256 gb ssd var cihazda yetmicek gibi duruyor o yüzden 500 gb harddisk ekleyebilirmiyim,eğer eklersem fiyatı ne kadar olur ve servis ekleyebiliyormu?

8 bin TL'ye güzel cihaz fakat 60 hz paneli var. Rekabetci oyunlar disinda sorun yaratmaz. Ayrıca şarjı iyi gitsin demişsiniz. Hicbir laptop oyun oynandiginda 2 saat üzeri şarj süresi vermez. Çünkü çok güç tüketiyor. Bu yüzden prizde takılı oynarsınız.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Fiyatına göre güzel bir ürün. RAM'i biraz düşük o kadar.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
8 bin TL'ye güzel cihaz fakat 60 hz paneli var. Rekabetci oyunlar disinda sorun yaratmaz. Ayrıca şarjı iyi gitsin demişsiniz. Hicbir laptop oyun oynandiginda 2 saat üzeri şarj süresi vermez. Çünkü çok güç tüketiyor. Bu yüzden prizde takılı oynarsınız.
Şarj süresi önemli değil ki, cihazı pilde kullanırsa o RTX 2050 grafik kartı GT 1030 gibi çalışacak 😀

Yani pilde CS:GO tarzı basit oyunlar hariç oyun oynanmaz zaten 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynayacağı oyunlar gta cs valorant rdr2 resident evil 3 the witcher 3 gibi oyunlar.
Kardeşim şarjının güzel olmasını istiyor,ayrıca 256 gb ssd var cihazda yetmicek gibi duruyor o yüzden 500 gb harddisk ekleyebilirmiyim,eğer eklersem fiyatı ne kadar olur ve servis ekleyebiliyormu?

Gayet iyi bence. Diski sonradan eklersiniz şimdilik 256GB yeter diye düşünüyorum.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Şarj süresi önemli değil ki, cihazı pilde kullanırsa o RTX 2050 grafik kartı GT 1030 gibi çalışacak 😀

Yani pilde CS:GO tarzı basit oyunlar hariç oyun oynanmaz zaten 😀
Bende onu demeye getirdim.

Askcro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Askcro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bu fiyata daha iyi varmı lenovo ideapad gaming 3 düşünüyorumda.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Peki bu fiyata daha iyi varmı lenovo ideapad gaming 3 düşünüyorumda.
Ideapad gaming 3 olarak bunu alabilirsiniz fakat ram eklemeniz gerekir. Eger dediginiz oyunlarda drop yemek iatemiyorsanız. 8gb ram yetmeyecektir. https://www.gittigidiyor.com/dizust...m_source=epey&utm_medium=ocs&utm_campaign=cpc

Fakat hp victus daha çok fps verir ayarları daha yükseğe çekebilirsiniz onunla. Alternatif olarak şunu da önerebilirim. Bunu alıp ram takviyesi yaparsanız da gayet iyi olur. https://www.gittigidiyor.com/dizust...mpaign=standard&utm_content=standard&v=1.79.9

Askcro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Askcro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ideapad gaming 3 olarak bunu alabilirsiniz fakat ram eklemeniz gerekir. Eger dediginiz oyunlarda drop yemek iatemiyorsanız. 8gb ram yetmeyecektir. https://www.gittigidiyor.com/dizust...m_source=epey&utm_medium=ocs&utm_campaign=cpc

Fakat hp victus daha çok fps verir ayarları daha yükseğe çekebilirsiniz onunla. Alternatif olarak şunu da önerebilirim. Bunu alıp ram takviyesi yaparsanız da gayet iyi olur. https://www.gittigidiyor.com/dizust...mpaign=standard&utm_content=standard&v=1.79.9
Peki 60 hz çok mu değiştirir?Normalde 60 hz kullanıyor kardeşim.
Ayrıca lenovoda coil whine sorunu varmış öyle duydum.

Ayrıca hpnin test videosunu atabilirmisiniz ben bulamadimda

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș

Her cihazda çıkmıyor şans işi biraz. Eğer sizde çıkarsa iade edebilirsiniz. Fakat o kadar da sorun edilcek birsey oldugunu dusunmuyorum

Suanda bu victus serisi piyasaya yeni ciktigi icin oyun testlerinin videosu henüz yok fakat rami 2x8 yaparsaniz su oyun testi ile benzer sonuclari alacaksiniz

Askcro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Askcro
Her cihazda çıkmıyor şans işi biraz. Eğer sizde çıkarsa iade edebilirsiniz. Fakat o kadar da sorun edilcek birsey oldugunu dusunmuyorum

Suanda bu victus serisi piyasaya yeni ciktigi icin oyun testlerinin videosu henüz yok fakat rami 2x8 yaparsaniz su oyun testi ile benzer sonuclari alacaksiniz
Peki dediğim gibi normalde 60 hz kullanıyor kardeşim çok degiştirirmi?Ayrıca attığınız acerimi almak mantıklı victusumu?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Peki dediğim gibi normalde 60 hz kullanıyor kardeşim çok degiştirirmi?Ayrıca attığınız acerimi almak mantıklı victusumu?
O size kalmis ben ayarlari daha dusukte oynarim ama ekranim 144hz olsun derseniz aceri almak mantikli +8 ram eklersiniz kalan paraya. He yok ben ayarlari yükseğe çekiyim 60 hz de yeter benim icin derseniz victus alin. Victus cok daha güçlü çünkü. 60 hz ile 144 hz arasindaki farka videodan bakabilirisiniz. Bu video yavaslatilmis hali

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen

Şarjı iyi olsa bile oyun oynarken şarjda oynamak zorunda

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Rtx 3050 ile gtx 1650 arasindaki farka videodan da bakin siz karar verin

Ayrica victusu alirsaniz rtx