Neler Yeni

Çözüldü✓ HP VİCTUS ALINIR MI???

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
nitro 16 veya lenovo bakın

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
Yalanmı hocam ? Bu konuları açmadan önce excalibur öneriyordu birbirine millet clevo kasa ne bilmiyorlardı iyiliklerimizi çabuk unutuyor forumdaki arkadaşlar sinir ediyor bu beni sinirle yazdığım için kibirli yazdım yazıyı ama bu gerçekleri değiştirmez.
Ve ben victus değil lenovo önerdim eğer bütçe artarsa ve yine foruma beyin getiren arkadaş olarak üstteki eğer lenovoya bütçen yetmezse acer al gitsin yazımı okumamış olmak senin suçun

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
1. Ben sana fanboy demedim
2.kendini bir şey sanma foruma beyin getirenim falan kendini forumun pc üstadı sanıyorsun sanırım
3.profil fotoğrafından belli oluyor objektifliğin
4.ya kardeşim senin okuman yazman yok mu ben victusu mu övmüşüm üstteki yorumları okuyabilecek beynin olsa(sözde foruma beyin getirdin) benim victusu acer kadar gömdüğümü anlarsın
Yorumlarını kendin okumuyorsun bas baya victus nitro dan daha iyi diyorsun bir şey sanmıyorum ama burda birşeyler başardığımın farkındayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ben victus değil lenovo önerdim eğer bütçe artarsa ve yine foruma beyin getiren arkadaş olarak üstteki eğer lenovoya bütçen yetmezse acer al gitsin yazımı okumamış olmak senin suçun
Şu önceki yorumunu tekrar oku hani arkadaşların almış ya victus la nitro sonra demiş nitro ısnıyor victus ısınmıyor nitro ya limit koymuşlar neyden bahsediyorsun sen arkadaşım?

Daha kendi laptopunda limit olduğunun farkında değil di la kullanıcılar biz gelmeden.

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

Kaptan7

80+

Laptop alacağım. Linkteki cihazı beğendim fakat çevremden birkaç kişi HP önermedi. HP yerine Lenovo'yu önerdiler. Asus ve MSI'ın fiyatları çok daha yüksek olduğu için maalesef alternatiflere yöneldim. HP Victus kullandıysanız memnun musunuz? Linkteki cihaz alınır mı? Bütçemi zorlasam max 45 k ya çıkabilirim. Bu bütçeyle alınabilecek alternatifler nelerdir? (Excalibur ve Monster hakkında fazlasıyla olumsuz yorum duyduğum için iki markanın cihazlarına bakmıyorum. Keza acer de pek önerilmedi.)

İnce hesapta indirimde msi bu fiyata böyle laptop varmıdır sanmıyorum msi kalitesi ztn tartışılmaz

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
  • Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
Yorumlarını kendin okumuyorsun bas baya victus nitro dan daha iyi diyorsun bir şey sanmıyorum ama burda birşeyler başardığımın farkındayım.

Şu önceki yorumunu tekrar oku hani arkadaşların almış ya victus la nitro sonra demiş nitro ısnıyor victus ısınmıyor nitro ya limit koymuşlar neyden bahsediyorsun sen arkadaşım?

Daha kendi laptopunda limit olduğunun farkında değil di la kullanıcılar biz gelmeden.
Ya biraz Türkçe ya dedim ki victusta ısınma sorunu yok ama donmaya ve eksi performansa başlamış 6.aydan demişim insan biraz okuduğunu anlar ya.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ya biraz Türkçe ya dedim ki victusta ısınma sorunu yok ama donmaya ve eksi performansa başlamış 6.aydan demişim insan biraz okuduğunu anlar ya.
ısınma sorunu var limiti biraz aşırtmaya kalk bakayim neler oluyor.

stutter ve donmalar ilk aydan belli ediyor kendini performans kaybı zaten aşikar %1 lik fps ler sizlere ömür.

daha konuşmaya devam edecek misin benim hakkımda yoksa daha devam edeyimmi? boşuna oynama bana.

https://metaplusbilgi.com.tr/urun/a...TmUgBJ-gJH-L0nN2HtyK84b76Y3Ya-gf9VOsF1wP9IvZc bu modeli buldum fakat satıcı işkillendiriyor fiziki mağzası var trendyol vs. satış yapıyor ürün outlet yani kutusu açılmış sıfır diyolar https://inceleriz.com/forum/konular...ojileri-outlet-bilgisayar-satis-merkezi.4197/ bu forumda bir konuşma geçmiş güzel bilgisayar kafanıza yatarsa alabilirsiniz bilgisayardan yana korkunuz olmasın.

Son düzenleme:

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
ısınma sorunu var limiti biraz aşırtmaya kalk bakayim neler oluyor.

stutter ve donmalar ilk aydan belli ediyor kendini performans kaybı zaten aşikar %1 lik fps ler sizlere ömür.

daha konuşmaya devam edecek misin benim hakkımda yoksa daha devam edeyimmi?
Oyyy kardeşim benim zaten eleştirdiğim özellikleri bana söyleyip haklı çıkacak komik şey seni. Ben lenovo önerdim dayı cidden anlamanda sorunlar mı var yoksa troll müsün?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Oyyy kardeşim benim zaten eleştirdiğim özellikleri bana söyleyip haklı çıkacak komik şey seni. Ben lenovo önerdim dayı cidden anlamanda sorunlar mı var yoksa troll müsün?
Seninde bir yerin başka yerini tutmuyor kardeşim ben napayim bir al diyorsun bir alma çözemedim seni.

gucukbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ömer Kaan Batan
Seninde bir yerin başka yerini tutmuyor kardeşim ben napayim bir al diyorsun bir alma çözemedim
Umarım okuman vardırda bu resimlerdekini okuyabilirsin. Aksine adam victus mu alsam acere kötü diyorlar demiş bense victusla acer aynı şey kendini bir markada kısıtlama acerede bak f/p olanını al demişim. Ek olarak altı çizili yerlerdede bas bas demişim victusta acerde kötü lenovo al ama lenovo daha pahalı olabilir eğer öyleyse acer alabilirsin demişim.

Ekler

• 20240330_112843.jpg
    20240330_112843.jpg
    324 KB · Hit: 37
  • 20240330_112809.jpg
    20240330_112809.jpg
    491.8 KB · Hit: 37
  • 20240330_112701.jpg
    20240330_112701.jpg
    264.2 KB · Hit: 35

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Umarım okuman vardırda bu resimlerdekini okuyabilirsin. Aksine adam victus mu alsam acere kötü diyorlar demiş bense victusla acer aynı şey kendini bir markada kısıtlama acerede bak f/p olanını al demişim. Ek olarak altı çizili yerlerdede bas bas demişim victusta acerde kötü lenovo al ama lenovo daha pahalı olabilir eğer öyleyse acer alabilirsin demişim.
Acer le victusu bir tutuyorsun ona kızıyorum bak şimdi sana bir fotoğraf atayim EDC yi görüyormusun? 104 lere çıkmış uçmuş gitmiş victuslarda 65 de kitleniyor bu anlayabiliyormusun beni?

Sen sadece laf sokma peşindesin bilgi falan verme değil görüyormusun attığım fotoğrafı ? Bu fotoğrafdaki cihaz acer nitro birmi şimdi bunlar? Birisi 65 de kitleniyor 90 dereceye gene çıkıyor ha eyvallah omen da 70 de kitleniyor ama nitro ya bakıyorsun 88 derece 98 e kadar çıkmış limitsiz gidiyor stress testi bu ve victus ne olursa olsun 65 de kitleniyor.

Ekler

• IMG_20240330_113853.jpg
    IMG_20240330_113853.jpg
    133.5 KB · Hit: 49

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Acer le victusu bir tutuyorsun ona kızıyorum bak şimdi sana bir fotoğraf atayim EDC yi görüyormusun? 104 lere çıkmış uçmuş gitmiş victuslarda 65 de kitleniyor bu anlayabiliyormusun beni?

Sen sadece laf sokma peşindesin bilgi falan verme değil görüyormusun attığım fotoğrafı ? Bu fotoğrafdaki cihaz acer nitro birmi şimdi bunlar? Birisi 65 de kitleniyor 90 dereceye gene çıkıyor ha eyvallah omen da 70 de kitleniyor ama nitro ya bakıyorsun 88 derece 98 e kadar çıkmış limitsiz gidiyor stress testi bu ve victus ne olursa olsun 65 de kitleniyor.
Hocam 98 dereceye çıkmış fazla degilmi? Aynı işlemcili victus bende var 85 lerde geziyor aynı wattda

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam 98 dereceye çıkmış fazla degilmi? Aynı işlemcili victus bende var 85 lerde geziyor aynı wattda
watt değil EDC ye bak stres testi normal maksimuma çıkar geri düşer ortalamaya bakın anlarsınız zaten.

CPU EDC - CPU TDC yazıyor oraya bak bende 65 de kitleniyor nitro uçmuş gitmiş kıskandım.

EDC dediğim şey konumda bahsettiğim EDP hocam onu da geçeyim.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom