BenRoboTdeğilİm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,334
nitro 16 veya lenovo bakın
Ve ben victus değil lenovo önerdim eğer bütçe artarsa ve yine foruma beyin getiren arkadaş olarak üstteki eğer lenovoya bütçen yetmezse acer al gitsin yazımı okumamış olmak senin suçunYalanmı hocam ? Bu konuları açmadan önce excalibur öneriyordu birbirine millet clevo kasa ne bilmiyorlardı iyiliklerimizi çabuk unutuyor forumdaki arkadaşlar sinir ediyor bu beni sinirle yazdığım için kibirli yazdım yazıyı ama bu gerçekleri değiştirmez.
Yorumlarını kendin okumuyorsun bas baya victus nitro dan daha iyi diyorsun bir şey sanmıyorum ama burda birşeyler başardığımın farkındayım.1. Ben sana fanboy demedim
2.kendini bir şey sanma foruma beyin getirenim falan kendini forumun pc üstadı sanıyorsun sanırım
3.profil fotoğrafından belli oluyor objektifliğin
4.ya kardeşim senin okuman yazman yok mu ben victusu mu övmüşüm üstteki yorumları okuyabilecek beynin olsa(sözde foruma beyin getirdin) benim victusu acer kadar gömdüğümü anlarsın
Şu önceki yorumunu tekrar oku hani arkadaşların almış ya victus la nitro sonra demiş nitro ısnıyor victus ısınmıyor nitro ya limit koymuşlar neyden bahsediyorsun sen arkadaşım?Ve ben victus değil lenovo önerdim eğer bütçe artarsa ve yine foruma beyin getiren arkadaş olarak üstteki eğer lenovoya bütçen yetmezse acer al gitsin yazımı okumamış olmak senin suçun
Laptop alacağım. Linkteki cihazı beğendim fakat çevremden birkaç kişi HP önermedi. HP yerine Lenovo'yu önerdiler. Asus ve MSI'ın fiyatları çok daha yüksek olduğu için maalesef alternatiflere yöneldim. HP Victus kullandıysanız memnun musunuz? Linkteki cihaz alınır mı? Bütçemi zorlasam max 45 k ya çıkabilirim. Bu bütçeyle alınabilecek alternatifler nelerdir? (Excalibur ve Monster hakkında fazlasıyla olumsuz yorum duyduğum için iki markanın cihazlarına bakmıyorum. Keza acer de pek önerilmedi.)
İnce hesapta indirimde msi bu fiyata böyle laptop varmıdır sanmıyorum msi kalitesi ztn tartışılmaz![]()
MSI Cyborg 15 A12VF-211XTR i7-12650H 16GB DDR5 1TB 8GB RTX4060 15.6" 144Hz FreeDOS Full HD Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Cyborg lar iyi değil Titan Vector vs. İyidir.![]()
MSI Cyborg 15 A12VF-211XTR i7-12650H 16GB DDR5 1TB 8GB RTX4060 15.6" 144Hz FreeDOS Full HD Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ya biraz Türkçe ya dedim ki victusta ısınma sorunu yok ama donmaya ve eksi performansa başlamış 6.aydan demişim insan biraz okuduğunu anlar ya.Yorumlarını kendin okumuyorsun bas baya victus nitro dan daha iyi diyorsun bir şey sanmıyorum ama burda birşeyler başardığımın farkındayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu önceki yorumunu tekrar oku hani arkadaşların almış ya victus la nitro sonra demiş nitro ısnıyor victus ısınmıyor nitro ya limit koymuşlar neyden bahsediyorsun sen arkadaşım?
Daha kendi laptopunda limit olduğunun farkında değil di la kullanıcılar biz gelmeden.
ısınma sorunu var limiti biraz aşırtmaya kalk bakayim neler oluyor.Ya biraz Türkçe ya dedim ki victusta ısınma sorunu yok ama donmaya ve eksi performansa başlamış 6.aydan demişim insan biraz okuduğunu anlar ya.
Oyyy kardeşim benim zaten eleştirdiğim özellikleri bana söyleyip haklı çıkacak komik şey seni. Ben lenovo önerdim dayı cidden anlamanda sorunlar mı var yoksa troll müsün?ısınma sorunu var limiti biraz aşırtmaya kalk bakayim neler oluyor.
stutter ve donmalar ilk aydan belli ediyor kendini performans kaybı zaten aşikar %1 lik fps ler sizlere ömür.
daha konuşmaya devam edecek misin benim hakkımda yoksa daha devam edeyimmi?
Seninde bir yerin başka yerini tutmuyor kardeşim ben napayim bir al diyorsun bir alma çözemedim seni.Oyyy kardeşim benim zaten eleştirdiğim özellikleri bana söyleyip haklı çıkacak komik şey seni. Ben lenovo önerdim dayı cidden anlamanda sorunlar mı var yoksa troll müsün?
Umarım okuman vardırda bu resimlerdekini okuyabilirsin. Aksine adam victus mu alsam acere kötü diyorlar demiş bense victusla acer aynı şey kendini bir markada kısıtlama acerede bak f/p olanını al demişim. Ek olarak altı çizili yerlerdede bas bas demişim victusta acerde kötü lenovo al ama lenovo daha pahalı olabilir eğer öyleyse acer alabilirsin demişim.Seninde bir yerin başka yerini tutmuyor kardeşim ben napayim bir al diyorsun bir alma çözemedim
Acer le victusu bir tutuyorsun ona kızıyorum bak şimdi sana bir fotoğraf atayim EDC yi görüyormusun? 104 lere çıkmış uçmuş gitmiş victuslarda 65 de kitleniyor bu anlayabiliyormusun beni?Umarım okuman vardırda bu resimlerdekini okuyabilirsin. Aksine adam victus mu alsam acere kötü diyorlar demiş bense victusla acer aynı şey kendini bir markada kısıtlama acerede bak f/p olanını al demişim. Ek olarak altı çizili yerlerdede bas bas demişim victusta acerde kötü lenovo al ama lenovo daha pahalı olabilir eğer öyleyse acer alabilirsin demişim.
Hocam 98 dereceye çıkmış fazla degilmi? Aynı işlemcili victus bende var 85 lerde geziyor aynı wattdaAcer le victusu bir tutuyorsun ona kızıyorum bak şimdi sana bir fotoğraf atayim EDC yi görüyormusun? 104 lere çıkmış uçmuş gitmiş victuslarda 65 de kitleniyor bu anlayabiliyormusun beni?
Sen sadece laf sokma peşindesin bilgi falan verme değil görüyormusun attığım fotoğrafı ? Bu fotoğrafdaki cihaz acer nitro birmi şimdi bunlar? Birisi 65 de kitleniyor 90 dereceye gene çıkıyor ha eyvallah omen da 70 de kitleniyor ama nitro ya bakıyorsun 88 derece 98 e kadar çıkmış limitsiz gidiyor stress testi bu ve victus ne olursa olsun 65 de kitleniyor.
watt değil EDC ye bak stres testi normal maksimuma çıkar geri düşer ortalamaya bakın anlarsınız zaten.Hocam 98 dereceye çıkmış fazla degilmi? Aynı işlemcili victus bende var 85 lerde geziyor aynı wattda