HP Victus AMD Ryzen 5 7640HS 16 GB RAM 512 GB SSD RTX 4060 DLSS 16,1inç 32999 ₺

Kronik Hall sensör sorunu varmış diyorlar ben çok söylenti gördüğümden almadım. Araştırın ona göre alın

bilemedim arkadaşıma notebook lazımdı ama sıkıntı yaratırmıki

Arkadaş bu laptop işi ciddi sıkıntılı ya yok hall sensör yok clevo kasa yada adaptör gücü az battery drain geçenlerde bir tanıdığa bakayım dedim bir sürü ıvır zıvırı var karar vermek çok sıkıntı .

Bu forumda victus önermek yasak oldu resmen bütün victuslar kronik değil direk sorunlu sayılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş bu laptop işi ciddi sıkıntılı ya yok hall sensör yok clevo kasa yada adaptör gücü az battery drain geçenlerde bir tanıdığa bakayım dedim bir sürü ıvır zıvırı var karar vermek çok sıkıntı .
Artık F/P değil F/K (fiyat/kroniksiz) diye araştırmak gerekecek.

arkadaşımda vardı ekran açılmaz oldu garantiye gönderdi onu bekliyor hala haberiniz olsun içini full değiştiriyolarmoş öyle söyledi ne kadwr doğru ne kadar yanlış bilemem

Teknoloji şans işidir her markanın sorunlu ürünüyle karşılaşıyorum, sorunsuz ürün marka yoktur sadece kronikleşmiş bazı sorunlar vardır. Model ve üretim yıllarını baza alarak şansınızı deneyebilirsiniz. Eğer sorunsuz bilgisayar arıyorsanız, aramayın. Yerli markalardan uzak durun. Benim teknolojiden yana şansım yoktur, benim gibi olanlar denemesin.
Bu butcede 4060 laptop istiyorsa ya bu yada anakart problemi yaratabilecek Lenovo loq var sadece bu fiyat bantlarinda sorun istemiyorsa 4050ye dusucek mecburen
Misal Çevremde Loq kullanan dolu yada aldırıyorum bir kere bile şu sorun dile getirilmedi.

taksit seçeneği olsaymış değerlendirilebilirmiş ama şahsen nakit tek çekim falan bu fiyatı vermezdim

Arkadaşımda var aynısı onda hall sensör problemi yok. Ama şans işi elektronik. Ona göre alın.

S0 serisinden bir cihaz yani hall sensör sorunu yaşama olasılığı var ben yaşadım. 6 aydan sonra bir sorun olursa cihaz değişimi değil onarım yapıyor teknik servis. Servisin yaptığı termal bakımdan da memnun değilim 101 derece görüyor cihaz. Ayrıca benim cihazımda kendi kendine pil sağlığını bitirme problemi de var.

Geri