HP Victus dizüstüm için RAM yükseltmek istiyorum

Eren4236

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba başlıkta yazdığım gibi HP Victus dizüstüm için RAM yükseltmek istiyorum. Bilgisayarımda şu anda 16 GB RAM var. Görev yöneticisinde kullanılan yuvalar 2 de 2 yazıyor. Sanırsam 2 slotum var ve 8+8 RAM'im var. Ne tür bir RAM almam gerektiği, nereden alırsam daha makul olur, kendim takabilir miyim yoksa yetkili servis gibi bir yere mi götürmeliyim gibi sorular hakkında yardımınıza ihtiyacım var.

DDR5 16x2 Laptop RAM diye aratırsan çıkar önüne ürünler.

Ya da laptopunda ki ramin koduna falan bak, üreticisine bak, varsa 16x2 olanını al tak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba başlıkta yazdığım gibi HP Victus dizüstüm için RAM yükseltmek istiyorum. Bilgisayarımda şu anda 16 GB RAM var. Görev yöneticisinde kullanılan yuvalar 2 de 2 yazıyor. Sanırsam 2 slotum var ve 8+8 RAM'im var. Ne tür bir RAM almam gerektiği, nereden alırsam daha makul olur, kendim takabilir miyim yoksa yetkili servis gibi bir yere mi götürmeliyim gibi sorular hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
Ramexpert uygulamasıni yükle modeli anakartin kaç GB a kadar desteklediğini falan öğrenebilirsiniz. Hatta internetten direk alicaginiz modele götürür. Garanti dışı olayını servise sormanız lazım

Geri