Neler Yeni

HP Victus Gaming 16-s0051nt alınır mı?

veborih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan
önceden böyle bir başlık açılmış ama aradığım cevaplar yoktu.
ekran kartı watt değerini göremedim.
bazı kişiler paneli fazla kaliteli değil demişler.
normal kullanımda fan sesi rahatsız eder mi?
işlemcide bazıları övmüş bazıları da grafik kartı yazılımında sorun yaşamış ve çile çekmiş.
4050 iyi mi emin olamadım.
müşteri desteği nasıl?
HP Victus Gaming 16-r1002nt modeli ile aralarındaki güç farkı fiyat farkına değer mi?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
nitrolarda ısınma problemini ve panelde ışık sızma sorununu çok gördüm ve biraz uzak durdum. aynı zamanda @eren28tr dediği gibi o fiyata başka pc bakılabilir gibi.
nitro 16 modeli soğutma panel kasa kalitesi malzeme kalitesi olarak iyi bir model ama bu fiyata alınmaz siz hangi nitro modellerinde bu sorunu yaşadınız?

veborih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan
nitro 16 modeli soğutma panel kasa kalitesi malzeme kalitesi olarak iyi bir model ama bu fiyata alınmaz siz hangi nitro modellerinde bu sorunu yaşadınız?
malzeme kalitesi olarak ben de katılıyorum iyi olduğuna. kendim kullanmadım ama gördüğüm kullanıcılar ısınma sorununu söylemişti.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
malzeme kalitesi olarak ben de katılıyorum iyi olduğuna. kendim kullanmadım ama gördüğüm kullanıcılar ısınma sorununu söylemişti.
ısınma sorunu yok hocam nitro 16 modelinde sıvı termal kullanıldığı için laptopu daha iyi soğutuyor ama dediğim gibi bu fiyata alınmaz lenovo loq alabilirsiniz.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
nitro 16 iyi ama bu fiyata alınmaz 43 bin tl.
neden alınmasın? alınabilecek en iyi serilerden. ekranı çok iyi. performansı iyi. sessiz ve serin çalışıyor??
Mesaj otomatik birleştirildi:

ısınma sorunu yok hocam nitro 16 modelinde sıvı termal kullanıldığı için laptopu daha iyi soğutuyor ama dediğim gibi bu fiyata alınmaz lenovo loq alabilirsiniz.
daha iyi panel istiyosan nitro 16 al. loq 25ms acer 3ms. ayrıca o işlemci çok ısınıyor bilginize.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
neden alınmasın? alınabilecek en iyi serilerden. ekranı çok iyi. performansı iyi. sessiz ve serin çalışıyor??
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha iyi panel istiyosan nitro 16 al. loq 25ms acer 3ms. ayrıca o işlemci çok ısınıyor bilginize.
Bu fiyata victus 16 rtx 4070 varken alınmaz.

Top Bottom