Neler Yeni

HP VİCTUS i7 14700hx ve rtx4070 Masaüstü donuyor ve görev çubuğu çalışmıyor

orenda216

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatihhan Topçu
Salı gün aldığım Victus laptopta ilk birkaç gün herhangi bir klasör veya Spotify birkaç saniye geç açılıyordu. Çok sorun etmedim. Şimdi ETS 2 gibi bir oyunda GPU kullanımı düşük (%70lerde). En yüksek ayarda 45 FPS alıyordum, bazen masaüstüne uygulamalara tıklanmıyor, görev çubuğu donuyor. İyi bir sistem özelliklerine sahip olmama rağmen sanki eski bir sistem kullanıyorum havası alıyorum. Forumda ki diğer konulara baktım herhangi bir çözüm bulamadım, iade mi edeyim ne yapayım garantiye versem bilgisayarı zaten yeni aldım, fabrika çıkışlı sorunlu gelmiş olma ihtimali var mı her ihtimali düşünür oldum maalesef, çözüm olarak ne önerebilirsiniz?

HP Victus sistem özelliklerim R1015NT i7 14700HX iz ve 4070 ekran kartı 16 GB RAM.
BIOS ve driverları güncellemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarı sıfırladım sonuç değişmedi

Son düzenleme:

Ditroyit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kağan Şener
Salı gün aldığım Victus laptopta ilk birkaç gün herhangi bir klasör veya Spotify birkaç saniye geç açılıyordu. Çok sorun etmedim. Şimdi ETS 2 gibi bir oyunda GPU kullanımı düşük (%70lerde). En yüksek ayarda 45 FPS alıyordum, bazen masaüstüne uygulamalara tıklanmıyor, görev çubuğu donuyor. İyi bir sistem özelliklerine sahip olmama rağmen sanki eski bir sistem kullanıyorum havası alıyorum. Forumda ki diğer konulara baktım herhangi bir çözüm bulamadım, iade mi edeyim ne yapayım garantiye versem bilgisayarı zaten yeni aldım, fabrika çıkışlı sorunlu gelmiş olma ihtimali var mı her ihtimali düşünür oldum maalesef, çözüm olarak ne önerebilirsiniz?

HP Victus sistem özelliklerim R1015NT i7 14700HX iz ve 4070 ekran kartı 16 GB RAM.
BIOS ve driverları güncellemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarı sıfırladım sonuç değişmedi
Hocam benzer bir durum bende de var 4060 var bende diğerleri aynı biz çözüm buldunuz mu acaba

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Qwerty1029384756
Yanlış Bilgilendirme
Boşuna HP almayın demiyoruz. Watt limitli.

orenda216

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatihhan Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom