Neler Yeni

hp victus laptobumda arada drop giriyor

Emsal

80+ Silver
''Çokça'' tutulan bir model olarak bakıyorsunuz fakat üstte belirttim kronik limit sorunlu bu cihaz büyük ihtimalle %1 ve %0.1 Low fps değerinde stutter yiyiyorsunuz ve rahatsız edici bir şey bu. Ben gibi bir alıcıya denk gelirseniz almaz o cihazı çünkü üstte belirttiğim işlemci ve ekran kartındaki TDP ve TGP değerini sınırlandıran PL1 VE PL2 limitleri çok önemli. Ve HP burada işlemciye çok fazla limit koymuş dolayısıyla tam güçte çalışmıyor cihaz konumu bıraktım incelersiniz daha detaylı.
Hocam sen gibi birine denk gelmez merak etme :)
Zaten ortalığı karıştırıyonuz siz olmasanız haberimiz olmıycaktı bu kadar detaylı 😂

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
''Çokça'' tutulan bir model olarak bakıyorsunuz fakat üstte belirttim kronik limit sorunlu bu cihaz büyük ihtimalle %1 ve %0.1 Low fps değerinde stutter yiyiyorsunuz ve rahatsız edici bir şey bu. Ben gibi bir alıcıya denk gelirseniz almaz o cihazı çünkü üstte belirttiğim işlemci ve ekran kartındaki TDP ve TGP değerini sınırlandıran PL1 VE PL2 limitleri çok önemli. Ve HP burada işlemciye çok fazla limit koymuş dolayısıyla tam güçte çalışmıyor cihaz konumu bıraktım incelersiniz daha detaylı.
Hocam aslında kısa kısa yazıcaz bu cihazları alan adamların alma sebebi zaten okumamaları biz öyle bir detaya giriyoruz ki okumayan adam bune la alıyom işte nolcak ki diyor

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
Zaten ortalığı karıştırıyonuz siz olmasanız haberimiz olmıycaktı bu kadar detaylı 😂
Biraz detaycı ve araştırmayı seven biri olduğumdan size en güncel bilgileri sunmak istiyorum :D.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bizede sizin gibi okuyucular lazım

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Bak laptobu aç fanların orada (plastik kapağın üstünde) kağıt gibi bişi var onu çıkar ve termal macunu değiştir. Ayrıca laptobu masaya paralel konumlandırma arkasına 2-3 cm de olsa yükseltecek bir şey koy. Ben tahta koyuyorum defter de olur. Drop sorunları geçiyor ve ısınmıyor cihaz.

Top Bottom