Shaw
80+ Silver
Dahası
Alınmaz hocam 25kya 5600h.hocam galiba bitmiş indirim. ama 25k ya bu var
Alınmaz hocam 25kya 5600h.hocam galiba bitmiş indirim. ama 25k ya bu var
Bitti diye biliyorum.21k ya rtx3060 lı versiyonu satılıyor hepsi buradada indirim bitmeden bakın derim
Eksileride@mandog un attığı bilgisayarlar güzel. Şimdi size artılarını kısaca söyleyeyim.
Asus Rog : Kalite, çok kaliteli bir kasası ve başarılı bir soğutması var.
HP Victus : Sağlam pil ömrü, başarılı soğutma, ince kasa
Acer Nitro : Performans (aralarında en performanslısı ancak ben Acer önermiyorum. Alanların geneli memnun.)
Hocam acerde mux var diye hatırlıyorum ama emin misiniz?Eksileride
Rog: Kamerası bulunmuyor
Victus: Bildiğim kadarıyla mux switch yok ve ekranında sallantılar olabiliyor
Acer: Mux switch bulunmuyor ve ddr4 8 gb ram ile geliyor 8 gb daha ram eklemeniz gerekecek
Victus ve acerin işlemcisi daha iyi ancak rogun soğutma performansı ve 300 hz ekran ile birlikte gelmesi durumu eşitliyor. Kamera şart değilse kesinlikle rogu tercih etmenizi öneririm
Tek takıldığım nokta ryzen işlemci intel kadar performans verir miHocam acerde mux var diye hatırlıyorum ama emin misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ben de Rog tercih etmenizi öneririm.
benim paylaştığım Acer da mux var. Arkadaşınki de aynı modelse vardır.Hocam acerde mux var diye hatırlıyorum ama emin misiniz?
Amacınız dogrultusunda cevap verelim hocam tam kullanım amacınız nedir?Tek takıldığım nokta ryzen işlemci intel kadar performans verir mi
tekrar kontrol ettim de varmış.DüzelttimHocam acerde mux var diye hatırlıyorum ama emin misiniz?
Mimarlık için alacağım biraz sıkışık geçeceğim yıl ortası diye simdiden alayım dedim.Amacınız dogrultusunda cevap verelim hocam tam kullanım amacınız nedir?
İntel daha güçlü amdden ancak rog victus ve amdden daha serin daha stabil çalışır. Aralarında aman aman bi performans farkı yok ama intel daha güçlüMimarlık için alacağım biraz sıkışık geçeceğim yıl ortası diye simdiden alayım dedim.
Sizin için Intel daha iyi olabilir teknolojik olarak daha önde ancak Rog kalitesi de duruyor kenarda. Acer olana 8gb Rami siz ekleyemiyorsunuz bu arada garantisi bozuluyor. Size Intelli bir Rog bakayım hocam.Mimarlık için alacağım biraz sıkışık geçeceğim yıl ortası diye simdiden alayım dedim.