Kısacası Elimden victus da geçti, omen de geçti, pavilion da, envy deVictus ile ne ilgisi var bu problemin?
Kısacası Elimden victus da geçti, omen de geçti, pavilion da, envy deVictus ile ne ilgisi var bu problemin?
Msi kalitesi eyv çok iyi ama özellikleri diğerlerine göre yetersiz kalıyor o yüzden msi biraz daha arka planda dell markası hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilirmiyim?Hocam MSI kesinlikle
Elimden 8 tane HP laptop geçt
Videonuzu baştan sona izledim evet bi sorun yaşamışsınız 8 ay süren uzun bi dönem geçmiş ancak size ek laptop vermisler biraz zorlasalarda sonuna kadar yardımcı olmuşlar açıkçası bu video beni laptoptan soğutmadı aksine dahada ısınmamı sağladı.Elimden 8 tane HP laptop geçti.
Valla hocam Dell hakkında fikrim yok ama ben olsam MSI alırdımMsi kalitesi eyv çok iyi ama özellikleri diğerlerine göre yetersiz kalıyor o yüzden msi biraz daha arka planda dell markası hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videonuzu baştan sona izledim evet bi sorun yaşamışsınız 8 ay süren uzun bi dönem geçmiş ancak size ek laptop vermisler biraz zorlasalarda sonuna kadar yardımcı olmuşlar açıkçası bu video beni laptoptan soğutmadı aksine dahada ısınmamı sağladı.
Ben asla bir daha pavilion veya victus tercih etmeyeceğim. Siz bilirsiniz tabii ki bu benim deneyimim. Elimdeki 3070 i satışa koydum zaten hp den sıkıldım.Msi kalitesi eyv çok iyi ama özellikleri diğerlerine göre yetersiz kalıyor o yüzden msi biraz daha arka planda dell markası hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videonuzu baştan sona izledim evet bi sorun yaşamışsınız 8 ay süren uzun bi dönem geçmiş ancak size ek laptop vermisler biraz zorlasalarda sonuna kadar yardımcı olmuşlar açıkçası bu video beni laptoptan soğutmadı aksine dahada ısınmamı sağladı.
Çok pahalı usta be çıkamıyoruz o kadar en doğru laptopu arıyorum kasalı toplama şansımda yokValla hocam Dell hakkında fikrim yok ama ben olsam MSI alırdım
Bütçe?Çok pahalı usta be çıkamıyoruz o kadar en doğru laptopu arıyorum kasalı toplama şansımda yok
22 23 falan maxBütçe?
Biraz daha çıksan 25 k ya 3070 ti sistem var hatta 23.500 de var 3070 ti li22 23 falan max
Link verir misin?Biraz daha çıksan 25 k ya 3070 ti sistem var hatta 23.500 de var 3070 ti li
Link verir misin?
Laptop istiyor dostum arkadaşNOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kasa istediğini sanıyordum k.b laptop bakalım bulursam atarımLaptop istiyor dostum arkadaş