TyShame
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 672
- İsim
- Halil
- İlgilendiği Kategoriler
- Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
- @karachayproductions
Hocam illa nitro 5 alsın demiyorum ama ben nitro serisine özellikle kendim de kullandığım için yorumlarına bakarım ve yorumlarda sizin dediğiniz gibi veya testte olduğu gibi aman aman ses var diyeni görmedim. Kaldı ki 7k rpm e çıkan fanları var içinde özellikle intel kullanıp soğutucu stant almadığınız her laptopta fanlar deli gibi bağıracaktır marka farketmez. Yüksek güç isteyen herhangi bir oyunda her laptop bağırır bunu dert edecek adam zaten laptop almaz masaüstü sistem toplar. Ama sırf bu yüzden 25 ms ekranlı laptop alınmaz hiçbir oyunda işe yaramaz 5 para da etmez. %45 ntsc değil %100 srgb olsa zaten prof işler yapmadığı sürece insan o farkı anlamaz burda önemli olan ips kalitesi. Kendim de photoshop ile ilgilendiğim için zaten GÜNÜMÜZDE %100 srgb bile kurtarmıyor %100 dci p3 değerli monitörler gerekli bu işler için. yani victus yerine asus, acer veya lenovo öneririm ekranıDediğiniz modelde olmayabilir ama bakın bu modelde yüksek fan sesi ve ısınma sorunu mevcut ayrıca victus 16 zaten yine de işlemci ve soğutma olarak daha iyi.