Neler Yeni

Hp Victus Laptop siyah renkte görünen piksel yanması gibi kırmızılık

umutolcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Ölçer
HP Victus 15 S1082NT model Laptopu yaklaşık 2 ay önce aldım. En başından beri böyle miydi yoksa yeni mi oldu hiç fark etmedim. Ama aldığımda olsa fark edilirdi diye düşünüyoum. Yaklaşık 2 haftadır kullanmıyordum bı açayım dedim ve sonuç aşağıda göründüğü gibi. Sadece siyah ekran ve siyah renklerde görünüyor sanki ekranın iç kısmı yırtılmış arkasından kırmızı ışık görünüyor. Tek nokta olarak da değil 1 santimlik bir alanda mevcut. Hiç darbe vs. almadı çok özenle kullanırım. Sizce nedeni nedir, çözümü var mıdır yoksa garantiye mi göndermeliyim? Garanti kapsamına alıp ekran ya da direkt bilgisayar değişimi yaparlar mı? Bilgisi olan, daha önce yaşayan var mı hocalarım böyle bir şeyi?

IMG_20250118_021256.jpg
IMG_20250118_021214.jpg

cicigus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
kerem
Hocam daha yeni almışsın kendin hiçbir şeye girişme. Direkt garantiye gönder. Bilgisayarını değiştireceklerini zannetmiyorum ama ekran değişimi yaparlar yüksek ihtimalle. Son deönemde ne kadar sağları solları belli olmasa da bence yaparlar.

umutolcr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Ölçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haftasonu müşteri hizmetleri bile aktif değil pazartesiyi beklemek zorundayım. Bakalım ne diyecekler inşallah kullanıcı hatası diye saçma bir sonuç göndermezler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,973
Üyeler
165,614
Son üye
Pixel_less
Top Bottom