Neler Yeni

Hp Victus laptop'um anormal derecede oyunlarda kasıyor ve driver problemi

mellihhh_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
melih
Benim laptopumda 2 ekran kartı sürücüsü var biri intelin bir diğeri ise nvidianın
Re2'yi NVIDIA'nın ekran kartı sürücüsü ile açtığım vakit maks5 FPS alıyorum, Intel'in ekran kartı sürücüsü ile açtığımda maks30FPS alıyorum.

Laptop işletim sistemim kötü değil oyun en düşük grafik ayarlarında bile böyle sizce bu normal midir? Benim laptopumdamı sıkıntı var? Kullandığım laptop: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQRM...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

Tüm sürücülerim son sürüm 2 sürücüyü birden etkin bırakırsam re2 ye giremiyorum cmd promptuna geforce experience'e giremiyorum

Laptopu prize takılı performans modunda çalıştırdığım halde fps olarak düşük değerler görüyorum bu laptop bu sisteme göre un sıkıntısız bir şekilde bu oyunu çalıştırması gerekirdi

Diğer oyunlardada kaliteyi düşürmek zorunda kalıyorum high da oynanmıyor low da sadece 90 nın üzerinde fps alabiliyorum. Bitek minecraft'a kasmadan oynayabiliyorum o kadar :D sizce laptopu değiştirmeli miyim şuan geri iade yapabilirim

bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Claw's

80+ Silver
Laptop gayet iyi. Donanımsal olarak bir problemi yoksa her oyunu oynatır.

Temiz bir kurulum yap. "İki tane ekran kartı driverı var biri intelin" lafından anladığım kadarıyla laptobu çorba yapmışsın :LOL:

Farex

80+ Silver
Laptop gayet iyi. Donanımsal olarak bir problemi yoksa her oyunu oynatır.

Temiz bir kurulum yap. "İki tane ekran kartı driverı var biri intelin" lafından anladığım kadarıyla laptobu çorba yapmışsın :LOL:
Bilgisayarın b sinden anlamıyorsun kardeşim belli hem benim konuma yazdığından hemde bu yazdığından her türlü anlaşılıyor.

Claw's

80+ Silver
Bilgisayarın b sinden anlamıyorsun kardeşim belli hem benim konuma yazdığından hemde bu yazdığından her türlü anlaşılıyor.
he öyle mi olmus knk sen bana şurdan bi touch blue alsana

Ekler

• FwkmGYoWYAAzYAY.jpeg
    FwkmGYoWYAAzYAY.jpeg
    75.4 KB · Hit: 12

mellihhh_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDU yükle dirverları kaldır her ikisininde tekrardan doğru kaynaktan kur dene.
Onu yapmıştım söylediğin için teşekkürler, laptop iki driver çakıştığı için bazı sorunlara sebep oluyor normalde çakışmaması lazım. Sadece bir tanesi etkin olursa laptopu kullanırken hiçbir sorun olmuyor, her defasında ne yapacaksam birsini kapatıp diğerini açmakla uğraşıyorum biri birdiğerinin yapamadığı şeyi yapabiliyor çünkü, bana ikisinin de sorunsuz çalışması lazım belki benim laptopumda sıkıntı vardır

Farex

80+ Silver
Onu yapmıştım söylediğin için teşekkürler, laptop iki driver çakıştığı için bazı sorunlara sebep oluyor normalde çakışmaması lazım. Sadece bir tanesi etkin olursa laptopu kullanırken hiçbir sorun olmuyor, her defasında ne yapacaksam birsini kapatıp diğerini açmakla uğraşıyorum biri birdiğerinin yapamadığı şeyi yapabiliyor çünkü, bana ikisinin de sorunsuz çalışması lazım belki benim laptopumda sıkıntı vardır
O nvidia control panelinden hiç ayar yaptın mı varsayılan gpu yu nvidia seçme gibi

Top Bottom