Çözüldü✓ Hp victus ram bilgileri

Reaksiyon skoru
9
arkadaşlar yeni laptop aldım rami 16gb(16x1) hp victus 15 fb3001nt rami yakın bir zamanda arttırmak istiyorum. laptobun içindeki rami illa açıp ta mı öğrenmem gerekiyor yoksa bir yerde markası cl değeri bir yerde var mı?????? varsa bulursanız sevinirim çünkü kendim araştırdığımda sadece 5600mhz olduğu yazıyor ve ctrl+shift+esc de de mhz si ve kaç tane soketin kullanıldığı yazıyor başka bir şey yok.

arkadaşlar yeni laptop aldım rami 16gb(16x1) hp victus 15 fb3001nt rami yakın bir zamanda arttırmak istiyorum. laptobun içindeki rami illa açıp ta mı öğrenmem gerekiyor yoksa bir yerde markası cl değeri bir yerde var mı?????? varsa bulursanız sevinirim çünkü kendim araştırdığımda sadece 5600mhz olduğu yazıyor ve ctrl+shift+esc de de mhz si ve kaç tane soketin kullanıldığı yazıyor başka bir şey yok.
ve en fazla ne kadar arttırabilirim onunla ilgili de tahminden başka bir şey yok

cpu z indir bu bilgilerin hepsini görürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve en fazla ne kadar arttırabilirim onunla ilgili de tahminden başka bir şey yok
internette modeli aratt max kaç ram desteklediği yazıyordur

cpu z indir bu bilgilerin hepsini görürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internette modeli aratt max kaç ram desteklediği yazıyordur
teşekkürler samsung muş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,305
Üyeler
183,555
Son üye
beyazkartal