Neler Yeni

hp victus windows 11 de kalmalı mıyım

mertcan

80+
arkadaslar bugün hp victus laptop aldım i5 14.nesil var hazır win 11 ile geldi fakat ben daha önce hiç 11 kullanmadım yıllardır 10 kullanıyorum windows 10 kursam sizce bir sorun olur mu yoksa 11 de kalmam daha mı iyi olur

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kullanım açısından fark yok ki 11 kalsın bence, onun dışında 10 da yükleyebilirsin kafana göre, bir sorun olmaz

mertcan

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanım açısından fark yok ki 11 kalsın bence, onun dışında 10 da yükleyebilirsin kafana göre, bir sorun olmaz
hiç alışamadım onun için değiştirmeyi düşündüm fakat 11 lisanslı gelince vazgectim suan bir arkadasım suanki linsansı alıp 10 da kullanabiliyorsun dedi ne kadar dogru bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hiç alışamadım onun için değiştirmeyi düşündüm fakat 11 lisanslı gelince vazgectim suan bir arkadasım suanki linsansı alıp 10 da kullanabiliyorsun dedi ne kadar dogru bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
doğru demiş aynı sürümü yüklersen geçerli olur home ise home pro ise pro

mertcan

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
doğru demiş aynı sürümü yüklersen geçerli olur home ise home pro ise pro
hemen bakayım sürüme nasıl yapılcagını siz biliyor musunuz peki veri silmeden geçebiliyor muyum yoksa format mı atmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

win 11 home single language

Son düzenleme:
Top Bottom