- Konu Sahibi Konu Sahibi
DDR 5 30603050ti ve ddr5 mi laptop
DDR 5 30603050ti ve ddr5 mi laptop
güzel, win 11 kur sorunsuz çalıştırır performans olarak da daha iyi güzel laptop hayırlı olsunDDR 5 3060
BİRDE YÜKLEDİĞİMDE PAT PAT DİYE SES GELİYOR BAZEN HOPARLÖRDENSes driverini indirip kurun seste sorun varsa.
10 daha iyi bence.
Kendi laptopumda 10 vardı mavi ekran veriyordu 11 yaptım kafam rahatladıArladaşlar bilgisayarda windows 10 kurmuştum yalnız bu aralar ses driverında sorun var yeniden başlatınca aktifleşiyor
windows 10 ile windos 11 hız testine baktığımda windows 10 daha hızlı açılıyor gibi birde windows 10da ekran bazen falgalanıyor bilgisayar hiç düşmedi bilginiz olsun
Ne kurmalıyıım tavsiyeleriniz 12500h versiyonlu olan victus
TEŞEKKÜR EDERİM ALMIŞTIKTA WİNDOWS 10 DA BÖYLE OLUNCA DANIŞAYIM DEDİMgüzel, win 11 kur sorunsuz çalıştırır performans olarak da daha iyi güzel laptop hayırlı olsun
ne demekTEŞEKKÜR EDERİM ALMIŞTIKTA WİNDOWS 10 DA BÖYLE OLUNCA DANIŞAYIM DEDİM
Güncel olduğundan ve Windows 10, Wi-Fi 6E desteklemediğinden dolayı Windows 11 kurun.boot testinde 8 saniye geriden geliyor
katılmıyorum harika11 bozuk ya, Asus Tuf F15 laptopumda kullanıyorum aylardır, wifi- Bluetooth segmesine tıklayınca 3-4 saniye kitleniyor sistem. Bu hafta internetim bağlanacak, bağlandıktan sonra formatla 10'a dönücem geri.
kesinlikle 11i yükle diyen arkadaşlara teşekkür ederim işte budur ya ses sorunu düzeldi acayip hızlandı Elhamdülillah Alırım bir maşaALLAHINIZIKendi laptopumda 10 vardı mavi ekran veriyordu 11 yaptım kafam rahatladı
hocam teşekkür ederim Allah razı olsun b&o audıo bile çalıştı harikane demek
Önemli değil tüm gerekli sürücüleri win10 kendi indirmiyor hp vituslarda özellikle ses kısmında sıkıntı yaşayan insan çok , win11 yüklemekten başka bir çözüm bulamadım ben realtek felan uğraşsam da olmadıkatılmıyorum harika
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesinlikle 11i yükle diyen arkadaşlara teşekkür ederim işte budur ya ses sorunu düzeldi acayip hızlandı Elhamdülillah Alırım bir maşaALLAHINIZI
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam teşekkür ederim Allah razı olsun b&o audıo bile çalıştı harika
cihaz uçuyor mübarek